![]() |
|
MDMA - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: MDMA - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=4912) |
RE: MDMA - Opinie o produkcie - Inferno - 20.07.2025 👤 Profil: 26 lat / 185 cm / 90 kg 🧯 Przerwa od ostatniego SPA: [2 tyg]. po 4-MMC, AMF, LSD, XTC, brak innych stymów (fajki + piwa) 🧊 Substancja: kryształ suchy jak pieprz, ciężki w kruszeniu, zapach neutralny, w środku lekki beż po zmieleniu biało-szara masa 💊 Dawkowanie: – Start: 250mg [500 na pół z ziomkiem] – Dorzuta: 200mg po 3h ⏱️ Onset: 30-40 min spokojna fala, bez szarpnięcia, łagodnie osiadająca fala dopaminowa muzyka nie słyszana, tylko czuta – jakby wgrywała się bezpośrednio do głowy, silna empatia, bardzo wysoki komfort psychiczny 🦷 Negatywy: minimalny szczękościsk 😴 Zjazd: praktycznie brak – sen wjechał bez oporu, brak neuro-kaca, książkowa stabilność brak ostrych wejść i zejść, zero uczucia “brudnej stymulacji” 📑 Rekomendacja: 10/10 w kategorii „czysty empatogen”, idealny na duet RE: MDMA - Opinie o produkcie - xa0s4dd1ct3d - 16.01.2026 ![]() Aktualny sort, 5g RE: MDMA - Opinie o produkcie - High-LifeMarket - 18.02.2026 Aktualny sort tak się prezentuje, zapraszamy do składania zamówień przez stronę ![]()
RE: MDMA - Opinie o produkcie - Czeslawo - 18.02.2026 High-LifeMarket To jest konkret - niezmiennie preferuje organiczny produkt.
RE: MDMA - Opinie o produkcie - CiagleBedzieDobrze - 06.04.2026 Wrzucone oral 200mg, dłużej porem 2x 100mg sniff - to są moje dawki z mojego snu, nie powtarzaj jeśli nie jesteś siebie pewien. Uczucie ciepła, muzyka otula, lepiej brzmi, znikają wszystkie problemy i jest totalny luz. Działanie MDMA w krysztale działa na mnie lepiej niż XTC w pigułach od tego samego Vendora (chociaż też nie było źle a nawet dobrze). Wejście gdzieś tak po 30-40 minutach, miłość do siebie i wszystkich mimo, że nikogo nie było - bardzo przyjemne uczucie, znaczny przypływ energii ale inaczej oral inaczej sniff, sniff bardziej ale nos kara odpowiednio. Polecam Vendora z całego serca Materiał oceniam 10/10 RE: MDMA - Opinie o produkcie - Headshotsolider - 20.04.2026 Dotarła paka 25g MDMA..nie ma mnie w pl więc zdjęć nie wrzucę..jasno bursztynowy kryształ..200mg oral zapewniło konkretną emkowa fazę na parę godzin..jeśli wiesz jak działa dobra emka to nic dodać nic ująć..dwa lata temu miałem emkę typu champagne...z tego co pamiętam była bardziej dopaminowa i nie rozmiekczala aż tak jak ta co teraz..była mniej senna...teraz pytanie..czym podbić dopaminke...chodzi o stabilna dopaminę która ozywi trochę fazę i podbije libido bez noradrenaliniwego roztrzesnienia..myślę nad któraś fenmetrazyna..są bezpieczne i działają stabilniej niż ketony...ktoś ma jakieś propozycje...najlepiej żeby obie substancje zamknąć w jednej kapsułce w odpowiedniej proporcji...dragi stosuje głównie pod chemsex.. Chce odbić trochę od ketonowo które co chwilę trzeba poprawiać co później skutkuje przestymulowaniem, rozjebanym nosem do tego dzień po występuje pustka, głód i brak motywacji.. RE: MDMA - Opinie o produkcie - doxyou - 25.04.2026 Headshotsolider Nie ma Cię w PL więc nie możesz dodać zdjęcia... Ale wiesz jak produkt wygląda i działa, czyli go masz? Więc dlaczego nie możesz dodać zdjęcia? Nie masz roamingu? Co mi się tu nie klei ![]() Dopaminę możesz sobie podbić dowolną substancją działającą na dopaminę. Ale czy to bezpieczne, to już oddzielna kwestia. RE: MDMA - Opinie o produkcie - Headshotsolider - 26.04.2026 Dotarła zaraz przed wylotem, zdążyłem spróbować ale nie miałem już głowy do robienia zdjęć itd w ogóle nie miałem w głowie forum RE: MDMA - Opinie o produkcie - Headshotsolider - 04.05.2026 Wracam do pl. Wieczorem wrzucę fotki sortu tego emdeka...wracając do rozkminki o braku dopaminy w tym sorcie...dwa dni przed testem miałem dwudniowy przelot z kokaina w Trójmieście...czy jest możliwe, że to przez to obecny brązowy sort wydawał mi się bardziej leniwy niż wersja szampańska która jadłem kiedyś? Wieczorem jestem umówiony na chemsex z psiapsi i właśnie mam dylemat czy po dwutygodniowej pełnej aktywnosci przerwie, mocnej w suplementacji ten sort zadziała bardziej energetycznie, czy może lepiej ogarnąć sobie coś innego..hmm...ma ktoś porównanie z innymi sortami żeby obiektywnie mógł się wypowiedzieć czy ten brąz po prostu już jest taki leniwy |