![]() |
|
Co robić, gdy psiarnia będzie chciała nas przeszukać z zamkniętą paczką od vendora? - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Bezpieczeństwo fizyczne (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=13) +--- Wątek: Co robić, gdy psiarnia będzie chciała nas przeszukać z zamkniętą paczką od vendora? (/showthread.php?tid=5937) |
RE: Co robić, gdy psiarnia będzie chciała nas przeszukać z zamkniętą paczką od vendora? - Sniffiarz97 - 10.12.2025 No też tak uważam, mi to obojętne czy ktoś pije pali czy ćpa. Jego życie i wybory. Jak widze ze komuś się uklada to również życzę szczęścia RE: Co robić, gdy psiarnia będzie chciała nas przeszukać z zamkniętą paczką od vendora? - DrakoMalfoy - 10.12.2025 Bortak42 musosz być znaną personą żeby zgarnęli cię pod paczkomatem lub muszą mieć cynk tak jak mówisz. Swoją drogą leci serial jakiś policjanci. Sąsiedztwa i tam też są dochodzeniowcy bez munduru spotkali gościa na niesiecie przeszukali mu plecak a tam paczka i dragi debil odebrał paczkę nacpal się i poszedł na mieście pochodzić jak jest znany z tego typu wypadów
RE: Co robić, gdy psiarnia będzie chciała nas przeszukać z zamkniętą paczką od vendora? - AnonimowyKamyk - 28.08.2026 Paczkomaty, paczkomaty, a co z zamawianiem kurierem na adres domowy nieznacznych ilości? Jakoś nigdy nie miałem lęków idąc po pakę do paczkomatu, na ulicy czuję się anonimowy. Przed erą paczkomatów zamawiałem tylko na poste restante. Ale teraz chcę zamówić coś ze sklepu gdzie oferowana jest jedynie dostawa kurierem. Od razu mówię że ilość będzie totalnie detaliczna. Chcę wziąć na próbę a potem nawet zamawiać sobie częściej a po trochu, chociaż wiem że to nieopłacalne, ale sądzę że bezpieczniejsze. Czy cokolwiek złego może się wydarzyć? Sorry jeśli w niewłaściwym miejscu post. RE: Co robić, gdy psiarnia będzie chciała nas przeszukać z zamkniętą paczką od vendora? - agarthaistnieje - 28.08.2026 (Wczoraj, 11:59)AnonimowyKamyk napisał(a): Paczkomaty, paczkomaty, a co z zamawianiem kurierem na adres domowy nieznacznych ilości? Jakoś nigdy nie miałem lęków idąc po pakę do paczkomatu, na ulicy czuję się anonimowy. Przed erą paczkomatów zamawiałem tylko na poste restante. Ale teraz chcę zamówić coś ze sklepu gdzie oferowana jest jedynie dostawa kurierem. Od razu mówię że ilość będzie totalnie detaliczna. Chcę wziąć na próbę a potem nawet zamawiać sobie częściej a po trochu, chociaż wiem że to nieopłacalne, ale sądzę że bezpieczniejsze. Czy cokolwiek złego może się wydarzyć? moim zdaniem to powinno isc jako nowy watek na pytania i odpowiedzi... odpowiadajac na pytanie, ryzyko jest rowne zamawianiu do paczkomatu. Jak w trasie ci zatrzymaja paczke no to jej nie dostajesz i vendor jak dobroduszny to wysyla nowa. Akcji ci za nieznaczne ilosci na wlasny uzytek nie zrobia wiec ja bym sie niczym nie martwil. Nie raz kurierem do domu zamawialem syntetyczne kannabinoidy i susz i nie mialem nigdy z tego najmniejszego problemu
RE: Co robić, gdy psiarnia będzie chciała nas przeszukać z zamkniętą paczką od vendora? - Bortak42 - 28.08.2026 agarthaistnieje Nie, mimo wszystko ryzyko jest większe, ale nie aż tak duże jak się wydaje szczególnie jak są to małe ilości. RE: Co robić, gdy psiarnia będzie chciała nas przeszukać z zamkniętą paczką od vendora? - AnonimowyKamyk - 28.08.2026 No dzięki, tak myślałem, ale uspokoiliście mnie. Bo już nawet myślałem żeby zamówić na adres jakiegoś pustostanu i tam se po prostu czekać na kuriera, ale jak mają mnie capnąć do jakichś wyjaśnień, to co za różnica czy z domu czy skądś. W sumie kupowanie narkotyków nie jest przestępstwem przecież. |