![]() |
|
Jak tu TRAFIŁEŚ/AŚ (FORUM) - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Jak tu TRAFIŁEŚ/AŚ (FORUM) (/showthread.php?tid=6161) |
RE: Jak tu TRAFIŁEŚ/AŚ (FORUM) - DrakoMalfoy - 08.12.2025 kurvvisko zamówiłem 250g 4cmc 2 dni później znowu dostałem kody myślałem że coś się poerodlneli albo jakaś wystawka odbioram a tam drugie 250 XD RE: Jak tu TRAFIŁEŚ/AŚ (FORUM) - kurvvisko - 08.12.2025 @"JureKiler" miałem na myśli dobry jakościowo towar, bo na tamtym forum to była rzadkość 😆 RE: Jak tu TRAFIŁEŚ/AŚ (FORUM) - Rweqerew333 - 08.12.2025 Banner na stronie nieistniejącego już vendora. RE: Jak tu TRAFIŁEŚ/AŚ (FORUM) - DrakoMalfoy - 08.12.2025 (08.12.2025, 12:48)kurvvisko napisał(a): @"JureKiler" miałem na myśli dobry jakościowo towar, bo na tamtym forum to była rzadkość 😆 Mordko żaden z vendoorow tutaj obecnych nie ma takiego 4cmc jak w roku 2018 miał Świętej pamięci rcchem, ubolewam nad tym. Chociaż obecne hajlajfa też jest petarda a jakie ma Escobar to wam powiem pod koniec tygodnia bo nowy batch wleciał. Jak to mój kolega mówił jakby ktoś ci obuchem w łeb wypierdolil
RE: Jak tu TRAFIŁEŚ/AŚ (FORUM) - Inferno - 07.03.2026 Z wyjebki sanda , drugie zamówienie od legala i akurat trafiło połowę btc za zamówienie po aktualnym kursie w dniu zwrotu oddali 50% wyszło jakieś 38-42% z opłatą itp Taka wyjebka-niewyjebka ale nie żałuję RE: Jak tu TRAFIŁEŚ/AŚ (FORUM) - Konrad Curze - 07.03.2026 DrakoMalfoy WTF. No ktoś odpowiadający za logistykę nieźle spierdolił - Twój zysk, ich strata. Drugie WTF. Toż to są pojebane ilości i wręcz śmierdzą dealerką - nie jest to trochę ryzykowne aby nęcić psiarnię zapachem przestępstwa? RE: Jak tu TRAFIŁEŚ/AŚ (FORUM) - KiszczaK - 18.06.2026 A więc to tak było że z niebieskiego dupka, co mnie wkurwili przeniosłem się tutaj bo tam to syf się zrobił,awantury,i krzywe akcje. Ale konta seriuszek z takimi reputacja i zostawił, kij mu w oko. RE: Jak tu TRAFIŁEŚ/AŚ (FORUM) - kej9 - 18.06.2026 w 2023 chcialem wrocic na rozowe okazalo sie ze juz nie istnieje, trafilem na dopalajmy ale tam powiedzieli ze nikt nie wysyla na kaczkomaty bo ![]() i potem znalazlem dopal ![]() ![]() i sie uzaleznilem od tego forumo w huj fajnych ludzi oprocz oczywiscie tej darkszoni mitomanki
RE: Jak tu TRAFIŁEŚ/AŚ (FORUM) - DarkSonia - 18.06.2026 RC-BLACK ... bo mefisto to ze świeczką było szukać prawie 3 lata temu, a tu proszę... i te ceny ah ![]() no i pozdrawiam moderatoruF :* RE: Jak tu TRAFIŁEŚ/AŚ (FORUM) - KiszczaK - 18.06.2026 (18.06.2026, 20:45)kej9 napisał(a): w 2023 chcialem wrocic na rozowe okazalo sie ze juz nie istnieje, trafilem na dopalajmy ale tam powiedzieli ze nikt nie wysyla na kaczkomaty bo Różowy burdelik najlepszy był, potem podszył się ktoś pod dopalajmy, ale po tym jak pisał z błędami rc joker to go zdemaskowalem i chciał wpłaty na bliska. Curwa ale kyrk... A jeszcze Kuras za malinowego się podszywał. Takiemu to chuj na ryj! |