Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
MDMA-Wątek ogólny - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Euforyki i empatogeny (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: MDMA-Wątek ogólny (/showthread.php?tid=252)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: MDMA-Wątek ogólny - Konrad Curze - 12.12.2025

Też jestem zapewne w mniej licznej grupie, ale po prostu nie lubię MDMA i to wypalenie emocjonalne po braniu mki, czyni grę (dla mnie) nie wartą świeczki. Po prostu jest dla mnie za bardzo eufroczyna i za bardzo zakłamująca rzeczywistość w sposób, który zamydla osąd - nie wiem jak to ubrać lepiej w słowa.

RE: MDMA-Wątek ogólny - Silence - 13.12.2025

Mam idetnyczne odczucia w stosunku do MDMA, ale i do wzystkich ktore mocno wala w serotonine Konrad Curze 
Zjazd emocjonalny trwa 4 razy dluzej niz samo dzialanie

RE: MDMA-Wątek ogólny - DrakoMalfoy - 13.12.2025

Konrad Curze no po mocnych lotach jak zobaczę jakiś smutny filmik to łzy mi same lecą XD

RE: MDMA-Wątek ogólny - Konrad Curze - 13.12.2025

U mnie to idzie w kompletny brak emocji i zobojętnienie. Nie wiem co gorsze...

RE: MDMA - Opinie o produkcie - kej9 - 24.09.2026

Kocia666 jak bym wzial emke na imprezie to bym kurwa lezal na parkiecie Xd kiedys piguly robiono ponoc na mdma i mda ktore bardziej stymuluje.

RE: MDMA - Opinie o produkcie - MariuszSANITARIUSz2 - 24.09.2026

Moim zdaniem to też jest kurwa nie możliwe w chuj razy brałem czysta emkę właśnie w kryształkach , od tego zaczynałem zabawę z czymkolwiek potem dopiero rc . To jak pamiętam po tej białej to jakaś jebana szczerość się włączała miłość do świata i się tak chodziło jak pluszak Podobno kultowa a tej brązowej spróbowałem niedawno to wpierdala w kanapę bardzo , bardzo mocno jak miesza się ją z 2cb i ketamina to wgniata jeszcze bardziej i żadnej stymulacji w tym nie ma , 4cmc gniecie jeszcze bardziej dobry sort i też żadnej stymulacji nie ma Podobno kultowa Pigułe kiedyś też zjadłem na MDMA podobno , też mnie tak pozginalo że ledwo co autobusem do domu wróciłem . Ale znowu doda się trochę stima do MDMA to działa zupełnie inaczej , tak właśnie imprezowo . Ale może ja jestem jebniety Podobno kultowa

RE: MDMA - Opinie o produkcie - Kapitan - 24.09.2026

No emka ma takie działanie bardziej kanapowe mała kreska jakiegoś stima i sytuacja robi się inna

RE: MDMA - Opinie o produkcie - kurvvisko - 24.09.2026

Ja bym se kiedyś zamówił na spróbowanie, ale kiedyś ktoś mnie poczęstował cukiereczkiem i chyba na mnie nie podziałało xd

RE: MDMA - Opinie o produkcie - Kapitan - 24.09.2026

(Wczoraj, 12:49)kurvvisko napisał(a): Ja bym se kiedyś zamówił na spróbowanie, ale kiedyś ktoś mnie poczęstował cukiereczkiem i chyba na mnie nie podziałało xd

Dużo lata pix bez MDMA i wtedy nie działa

RE: MDMA - Opinie o produkcie - MariuszSANITARIUSz2 - 24.09.2026

kurvvisko 
Jak chcesz se jebnac emki prawdziwej to se jebnij właśnie ta w krysztale rozpuść w wodzie albo połknij kamien zważ sobie go żeby tam miał 200 mg czy 300mg i będzie spoko, bo te piguły to niewiadomo tak naprawdę na czym latają a w kamieniu masz w miarę czysty produkt przynajmniej ja się nie rozczarowałem nigdy a znów na pigułkach odwrotnie... Albo sobie jebnij taki kamień a wcześniej sniffka emki , jak wjedzie bombka to znów sniffka to wtedy napewno będzie magicznie Podobno kultowa