Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Dubai Style - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Dubai Style - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=6004)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Dubai Style - Opinie o produkcie - kamilpolak - 27.07.2026

Na pewno nie  ma ketaminy ? Myślę że przy takich mixach powinien  być podawany skład by sobie ktoś kuku na muniu nie zrobiłBig Grin

RE: Dubai Style - Opinie o produkcie - smakosz - 29.07.2026

(15.12.2025, 03:37)High-LifeMarket napisał(a): Nowy Dubajski mix - 3MMC + 4MMC
Zapraszamy do testowania!

kamilpolak przecież sklep podał skład

RE: Dubai Style - Opinie o produkcie - Gumiś - 29.07.2026

Tylko ten skład był ponad pół roku temu. Na sto pro się zmienił skoro nie ma już 3mmc u HLa.

RE: Dubai Style - Opinie o produkcie - Kocia666 - 30.07.2026

Moze byl zrobiony spory zapas dubaja to nie schodzi w takich ilosciach jak normalne specyfiki

RE: Dubai Style - Opinie o produkcie - Artemida97 - 31.07.2026

Wg najnowszego info od Vendora skład niezmieniony czyli 3MMC + 4MMC, testowane na imprezie i działanie zrównoważone speed do eufo. Z powodu braku 4MMC gdzie większość byłaby zadowolona myślę że ta substancja do polecenia na testa, zamówię pewnie jeszcze raz

RE: Dubai Style - Opinie o produkcie - Headshotsolider - 10.08.2026

Jak to w końcu dziala

RE: Dubai Style - Opinie o produkcie - Aerobic333 - 10.08.2026

Jebnięcie euforii z dopaminowym rushem i lekkim pluszem. U mnie oczywiście podskoczyło libido i gadka się kleiła, chęć zajęcia się czymś (albo kimś Podobno kultowa), chęć dłubania przy kompie, robienia muzyki, słuchania, wkrętka w oglądanie albo czytanie etc. Chociaż uważam, że z tą używką najlepiej bawiłbym się w towarzystwie to solo też jak najbardziej spoko. Przyjemne w sniffie, fajnie się tasuje, kreski robią się same hehe Big Grin

No ogólnie działa euforycznie, typowo betaketonowa faza. Nie ma tam grama dysocjacji o czym wspomina DarkSonia , chyba jej się pomyliło z tusi albo opiła się znowu winem xD

RE: Dubai Style - Opinie o produkcie - WillySTH - 16.09.2026

ktoś ostatnio testował ?? jak to sie ma do 3 cmc ? pytam bo brak mojego faworyta na stronie a chetnie cos bym zamowil 50/50 speed eufo

RE: Dubai Style - Opinie o produkcie - MOLLY - 16.09.2026

(16.09.2026, 17:16)WillySTH napisał(a): ktoś ostatnio testował ?? jak to sie ma do 3 cmc ? pytam bo brak mojego faworyta na stronie a chetnie cos bym zamowil 50/50 speed eufo

Bierz 4mmc, obecny sort na ktory wszyscy narzekają ze sypki i nie kryształ jest idealnie wywarzony, mam nadzieje ze szybko nie zniknie z oferty.

RE: Dubai Style - Opinie o produkcie - kurvvisko - 17.09.2026

MOLLY tyle że negatywne opinie są tutaj też wobec działania tego. Jak ostatnim razem - dobre kilka miesięcy temu - też zamawiałem stąd 4mmc to też nie byłem specjalnie zadowolony.