Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu RCGang.shop - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: RCGang.shop (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=82)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu RCGang.shop (/showthread.php?tid=6424)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu RCGang.shop - Skittles - 09.08.2026

Szacunek, to chyba najlepiej zrobiona strona www spośród wszystkich vendorów.                Respect — this is probably the best-designed website of all the vendors.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu RCGang.shop - MariuszSANITARIUSz2 - 09.08.2026

Moi przyjaciele odezwę się jutro

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu RCGang.shop - Dadiu - 10.08.2026

A ile +/- czeka się na paczkę?

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu RCGang.shop - Skittles - 10.08.2026

Nawet jeśli paczka szła by 2 tygodnie to uwierz że warto Smile)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu RCGang.shop - Byronik - 13.08.2026

[Obrazek: signal-2026-08-11-14-02-10-966.jpg]
ADB-BUTINACA 25MG/ML CONCENTRATES Faja

If you buy MDMB-FUBINACA concentrates you should heat and mix it before diluting with vg because it form some crystals.
5F-ADB and ADB-BUTINACA are very clean concentrates we plan soon launch 50mg/ml concentrates.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu RCGang.shop - Skittles - 13.08.2026

Byronik What wonderful news! Thank you! Big Grin

RE: RCGang.shop - temat główny - Skittles - 14.08.2026

bnq zmień i nie płacz tutaj chłopie. Ciśnienie masz to Twój problem. Byronik nie zbiednieje po twoim odejściu 🤣 to nie sprzedaż cukierków kurwa, żeby latać po kurierach i nadawać codziennie paczki.

RE: RCGang.shop - temat główny - Bortak42 - 14.08.2026

Nie no ma prawo się domagać, bo za to płaci. Każdy może swoją opinię wyrazić, a że to taki, a nie inny biznes to akurat nie jest żadne wytłumaczenie, bo vendorzy mają też różne czasy wysyłki w tym biznesie jak w każdym innym.

RE: RCGang.shop - temat główny - bnq - 14.08.2026

(14.08.2026, 22:08)Skittles napisał(a): bnq zmień i nie płacz tutaj chłopie. Ciśnienie masz to Twój problem. Byronik nie zbiednieje po twoim odejściu 🤣 to nie sprzedaż cukierków kurwa, żeby latać po kurierach i nadawać codziennie paczki.

Slucham? Cisnienia zadnego nie mam czlowieku o czym Ty piszesz.... Sporadycznie pale kanna sobie , cisnienie... jaki typ...ale troll. Chodzi o denerwowanie sie ale widze ze wiesz lepiej odemnie. Placze? Po prostu sie wypowidzielalem przepraszam jezeli Cie to tak urazilo jeja...chyba masz jakies problemy lub szukasz zaczepek. V zapewnil ze zrobi to teraz szybciej wiec zobaczymy ile z jego obietnicy po prostu. Myslalem ze forum sluzy do wypowiadania sie... Mysle ze to Ty powinienes zluzowac. Moze udaj sie do psychiatry i nie sugeruj ludzom cos czego nie ma.

Btw. Typ komentuje codziennie po 5-7-10 postow ale za to ja nie mam prawa sie wypowiedziec. Non sens.

Nastepnym razem wyslij pw bo tworzysz tylko offtopy na ktore trzeba odpowiadac.

RE: RCGang.shop - temat główny - Skittles - 15.08.2026

bnq jak byś czytał forum, to byś wiedział że napisał o Tym wcześniej że  są chwilowe opóźnienia  i wszystko wyleci w poniedziałek, a w ramach tego dorzuci coś od siebie. No ale po co  Skengmen

Oznajmiłem ci tylko że to nie jest fabryka cukierków, i nie nadają paczek codziennie. Mieli opóźnienie i nie wysłali w tym tygodniu, to wyślą w poniedziałek. Ja pierdole jaki problem  Podobno kultowa