![]() |
|
GR8CHEMS.IS - Temat główny - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: GR8CHEMS.IS (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=73) +--- Wątek: GR8CHEMS.IS - Temat główny (/showthread.php?tid=4024) |
RE: GR8CHEMS.IS - Temat główny - Piotrek8924 - 29.07.2026 Nie dogadamy się, a ja jutro idę na policję z powodu oszustwa na tys. Zł i nie żartuje. Jak ktoś zachowuje się jak kurwa, tak powinien być traktowany xD Prawdopodobnie przejęli jego konto bankowe jak dojdą do mnie to wszystko ja tak powiem. I w chuju to mam, skończyło się panowanie na forum. Mnie i tak gówno zrobiła bo jestem zwykłym ćpunem. A gr8 to cham, gbur i jeszcze plecie glupoty, że sprzedaje pół kilo na tydzień i ma swoich klientów. Więc niech spierdala i nie promuje się dla forum dla ćpunow za marne kilka gram.. Hahahaha już ją chciałbym to zobaczyć. Jeszcze piszę po polsku Polak zasrany Niemiec z zagranicy wstyd kurwa i hańba. RE: GR8CHEMS.IS - Temat główny - horsii - 30.07.2026 jestes niezle jebniety w tamburyno piszac o tym ze zglosisz na policje to ze cie niby podobno oszukali gdy kupowales nielegalne srodki tx transakcji masz? sprawdzales ja w np. blockchan explorer czy mempool? czy ty tak dla sportu strzelasz z pizdy kasztanami, bo ci na REVOLUCIE (xdd) pokazało. chłopie wstydu nie rób, i opanuj się, sprawdź po trzykroc wczesniej wymieniane przeze mne rzeczy. RE: GR8CHEMS.IS - Temat główny - Piotrek8924 - 30.07.2026 Co ma Revolut do tego, przecież pokazałem potwierdzenie, straciłem tysiąc złotych. Myślisz horsii że wydrukowałem to dla zabawy, czy przez AI, jestem strasznie wkurwiony dla mnie to nie mała kwota. A ty horsii kurwa jesteś przedstawicielem sklepu, że go bronisz Z tą policją to był sarkazmu glupcy blawatni. Macie tak przećpane mózgu, że nie potraficie odróżnić sarkazmu od prawdy. A wendor to pała, że nie potrafi znaleźć płatności toż nie pierwszy raz, ale brońcie go dalej, chamskie podejście do klienta, wyśmiewanie i groźby. I tak mało osób i niego kupuje, ma jak twierdzi stałych klientów i niech się tego trzyma i spierdala z forum, bo tu same ćpuny i wątpię,cze ktoś z forumowiczów pobiera od niego. O 17:00 prośba została przetworzona O 17:13 środki trafiły na adres odbiorcy To gdzie kurwa są moje pieniądze? Niech się zadławi tymi pieniędzmi nędzny Vendorzyne... 486ea4759f98c5d71628d38d51e5184241a6c21261a513798dde1a9ddc0315ff Proszę bardzo sprawdzajcie RE: GR8CHEMS.IS - Temat główny - GR8 ChemS - 30.07.2026 Keep talking bitch you have no idea, I'm 16 years in this business even stones knows who I am and you crying for 100 euros for get for free... Go even to nasa to say I'm try to buy drugs online but he didn't ship me very clever nice goodbye gypsy king keep crying I don't give a shit about what you gonna do you will never get for free nothing bitch.(30.07.2026, 08:14)horsii napisał(a): jestes niezle jebniety w tamburyno piszac o tym ze zglosisz na policje to ze cie niby podobno oszukali gdy kupowales nielegalne srodki Bro let him crying wasti G your time, he don't even know how to use crypto and is my fault xD and he try show me that he even send money twice but in our system never show any second payment he just do it with magic tricks xD he is coperfield get the fuck away gypsy king (30.07.2026, 08:44)Piotrek8924 napisał(a): Co ma Revolut do tego, przecież pokazałem potwierdzenie, straciłem tysiąc złotych. Myślisz horsii że wydrukowałem to dla zabawy, czy przez AI, jestem strasznie wkurwiony dla mnie to nie mała kwota.Bitch even you show by yourself that's the one transaction which is shipped already where is the second txt ID? Clown. RE: GR8CHEMS.IS - Temat główny - Epsiakos - 30.07.2026 Piotrek8924 najlepiej zrobisz wrzucajac drugie ID transakcji ktore mowiles ze masz, i do tego momentu prosilbym zwyczajnie o spokoj bo nerwy to najgorszy doradca Everybody calm down a little bit, its not getting us anywhere and it makes us all look bad. Lets wait for the 2nd ID of transaction, then we can come to any conclusions. Najlepiej jak dasz zwyczajnie ID zamiast screenshota RE: GR8CHEMS.IS - Temat główny - Piotrek8924 - 30.07.2026 ![]() Proszę bardzo oszuscie Gr8 fuck you RE: GR8CHEMS.IS - Temat główny - Epsiakos - 30.07.2026 Ale gdzie jest ID drugie ? Ja widze ten sam hash transakcji i pokrywa sie to z datami z tego poprzedniego takze mamy tylko jedno ID i jedna transakcje w dalszym ciagu RE: GR8CHEMS.IS - Temat główny - Piotrek8924 - 30.07.2026 bc1qvcfnpruphz457cvprhyqkfqwr3gzvgav49l57r To jest Twój portfel i na ten wysyłałem pieniądze. Za kogo ty mnie masz? RE: GR8CHEMS.IS - Temat główny - Epsiakos - 30.07.2026 Na pewno nie byl to moj portfel, co najwyzej vendora. Ja tu jestem tylko by rozwiazac zaistniala tu sytuacje W dalszym ciagu mowimy tutaj o jednej transakcji ktora z tego co napisal nadano ci paczke ktora jest w drodze. Poki nie pokazesz drugiego ID transakcji to nie mozemy mowic o tym ze to vendor ci zabral pieniadze, bo u niego na tym samym portfelu widnieje jedna wplata z takiego ID. Wyslales adres portfela na kotry wyslales srodki, i owszem dotarly tam. Ale nie widac zadnego dodatkowego transferu, zreszta skoro dokonales dwoch takich samych wplat to powinno to sie wyswietlac tam gdzie dokonoywales oplaty, bedzie to wszystko doskonale widac jak czarne na bialym i jezeli faktycznie bedzie podwojne sciagniecie srodkow to bedzie mozna myslec co dalej. W kazdym razie Vendor nie ma tych pieniedzy, bo blockchain jest tak skonstruowany ze nie bedzie dwoch identycznych transakcji o tym samym hash ID, pameitam jedynie ze bardzo podobna sytuacja miala miejsce na dopku kiedys przy korzystaniu z tych ich bramek do oplacania, ale nie pamietam jak tam sie to skonczylo. Przedstaw nam jak ci dwa razy schodza fundusze, jak dokonywane sa jednoczesnie dwie transakcje bo poki co to poza tym ze rzucasz miesem, i sarkastycznie czy tez nie straszysz policja, to nie przedstawiles zadnych nie podwazalnych dowodow. RE: GR8CHEMS.IS - Temat główny - GR8 ChemS - 30.07.2026 Finally someone who understand what's going say to this gypsy that he send only one time money and we have send his order if u want I can send the tracking but even now I don't want expose his house number but if u need I can send it here public. Listen to me piotr and put good in your brain I'm selling 50-100kg a week you think I care for your 100 euros? My repution is bigger than your whole world my brother so please ask sorry and get the fuck away thanks bye |