![]() |
|
GR8CHEMS.IS - Temat główny - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: GR8CHEMS.IS (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=73) +--- Wątek: GR8CHEMS.IS - Temat główny (/showthread.php?tid=4024) |
RE: GR8CHEMS.IS - Temat główny - Piotrek8924 - 30.07.2026 ![]() ![]() To jest pierwsze zamówienie które opłaciłem i otrzymałem RE: GR8CHEMS.IS - Temat główny - GR8 ChemS - 30.07.2026 ![]() ![]() here is among other the order which you paid yes, order (13716) which you said you paid doesn't even shows up as paid or even exist in block chain thanks Can you please provide second tx ID so I can check up in my transaction? Because all what I see is one paid order. RE: GR8CHEMS.IS - Temat główny - Epsiakos - 30.07.2026 Ja juz na 99% jestem pewien co tu sie wydarzylo, i w tym przypadku vendorowi nalezec sie beda przeprosiny minimum. Musialem przejrzec czym ty zes to oplacal, no chyba bardziej przypalowej czy tez zagrazajacej twoim funduszom nie mogles znalezc. Dokonales transakcji i albo przycisnales cos na ekranie i cofnelo cie do poprzedniego ekranu, czy tez odswiezyles. Revolut nie jest czescia blockchaina bo jakby byl to nie bylo by calej tej sytuacji. Revolut ponownie wczytal poprzednio zapisana strone i drugi raz dokonal transakcji. W blockchainie nie moze dojsc do czegos takiego jak dwie blizniacze transakcje, placac z normalnej gieldy nawet binanca bys w takim momencie dostal komunikat bledu ze transakcja nie moze byc ponownie wykonana, na szczescie na wszystkich tych kantorach i gieldach nawet jak sie przypadkiem odswiezy strone to trzeba wybrac ponownie ile chcemy zaplacic za "transfer". Revolut owszem i ponowil sciagajac hajs, lecz moment wejscia pieniedzy do blockchainu byly momementem w ktorym przestaly istniec, bo wedlug blockchainu nie ma duplikatu, byl to blad a bledy sie definitywnie kasuje. Marne szanse ze odzyskasz ale mozesz pisac do revoluta PODKREŚLAM CO JEST POTRZEBNE - ID DRUGIEJ PŁATNOŚCI W BLOCK CHAINIE Jezeli revolut pobral i jest to jasno i wyraznie widoczne, to w pierwszej kolejnosci bym do nich pisal. Kazda transakcja dokonana w krypto ma swoj przebieg. Dowod platnosci przez sam revolut nie bedzie tutaj tym czego wymagamy
RE: GR8CHEMS.IS - Temat główny - GR8 ChemS - 30.07.2026 Thank you sir RE: GR8CHEMS.IS - Temat główny - Piotrek8924 - 31.07.2026 Może mnie trochę za bardzo poniosło. Ale gdzie są moje pieniądze? Przepadły? RE: GR8CHEMS.IS - Temat główny - horsii - 31.07.2026 Twoje pieniądze są w czarnej dupie, jeśii vendor co zamowienie generuje unikalny jednorazowy wallet tylko pod to zamowienie - ktory po jego wykorzystaniu przestaje byc potrzebny. Btcoin to nie bank, w którym dzwonisz robisz cashback, albo dochdoz do akcji typu "bounce-back" gdzie środki wracają do nadawcy, jeśli ten cos pojebie. Każda transakcja w sieci bitcoin jest finalna, ostateczna i nie do cofnięca. Jak ten wallet jest "zbedny" po 1 transakcji to raczej sie go pozbywaja (w tym kluczy dostepu) - to raczej wrzuciless hajs do kibla i spusciles wode. A ty dalej chłopie kupuj na revolucie btc, na siebie tj na klate, wysyłaj tak, całkowcie przedstawiajmac sie z danych osobowych ktoo kupujeh dopy, hajs do vendorów. I to tak jak ci sie wydaje że sie to robi, a nie tak jak pisza by robic, nie korzystaj z walletów (typu Cake, Exodus), blockchain explorera, mempoola czy chain explorera aby śledzić co dokładnie sie dzieje z transferem. Bo revolut prosciej. No to właśnie wyglada na to że zapłaciiłeś słono za te uproszczenia i wygody. RE: GR8CHEMS.IS - Temat główny - Piotrek8924 - 31.07.2026 Dziękuję horsii GR8 ChemS przepraszam Cię bardzo za moje zachowanie. Po prostu ten jebany Revolut, nie wiedziałem, że tak będzie jak napisali,że środki trafiły na adres odbiorcy to myślałem, że doszło ![]() Raz opłaciłem i się udało, i chuj w bombki strzelił 1 tysiąc poszedł na marne, a to możecie się śmiać 1k to dla mnie duża kwota. RE: GR8CHEMS.IS - Temat główny - GR8 ChemS - 31.07.2026 What to do with your sorry one day you ask sorry next day you say you go to police, anyway your apologize not acceptable and you are banned from my website Goodluck to find cannabinoid especially this period which nobody have and I'm the only, you decide to close big door front of you, hve fun. RE: GR8CHEMS.IS - Temat główny - GR8 ChemS - 01.08.2026 NEWS LETTER HELLO TO ALL GR8 CHEMS BROTHERS SATURDAYS DISCOUNT CODE : SAT10, ALSO HASH AND FLOWERS ARE AVAILABLE IN BIG QUANTITY IF YOU NEED KILOS CONTACT US WE HAVE BEST CALI STRAINS! RE: GR8CHEMS.IS - Temat główny - Bortak42 - 01.08.2026 GR8 ChemS Is it avaliable eutylone (n-ethylbutylone)? |