Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
MDMA - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: MDMA - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=4912)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: MDMA - Opinie o produkcie - KiszczaK - 29.07.2026

Jak ja miałem mdma, łooo trochę czasu temu, to jak w kapsulce się załączyło i po paronastu minutach zaczęło wchodzić to na oczach mgła, obraz latał a libidooo, o matko bosko. Morda się ruszała wraz z zębami które były zaciśnięte, oraz ten obłęd seksualny w oczach, zero lipy, non stop pizda.

RE: MDMA - Opinie o produkcie - Headshotsolider - 31.07.2026

Miałeś ta emkę czy mówisz ogólnie o MDMA? Właśnie w tej emce co zamawiałem jakoś dwa 3 miechy temu około brakuje mi energii i libido..jeszcze ja mam. Miałem 25g a dycha jeszcze została..część rozdałem i wszyscy mają to samo zdanie...200mg doustnie usypia mnie jak jakieś opio...dziś spróbuję donosów 100mg..może sniff wejdzie bardziej energetycznie i proseksualnie..jak kiedyś jadłem wersję szampan albo brąz od ducha to libido i energia...po tej jestem zjebany jakby jakiegoś otumaniaczo usypia za jebnal

(29.07.2026, 13:04)cepityle napisał(a): Odpuść sobie mdma w takim razie, ja też nonstop bym spał, nie mam siły ręką ruszyc. Mega nieprzyjemnego odczucia jakbym bym nachlany

Tylko po tym sorcie tak mam..po szampanie o brązie było bardziej dopaminowo

RE: MDMA - Opinie o produkcie - horsii - 31.07.2026

Tu na tym forum powinien być taki przycisk, włącznik/wylacznik co z automatu filtruje ci wszystkie posty Diabła666 i wszystkich jego 3948328328234 multikont, ja by sie łatwo i prosto update'owało.
Działaloby to tak, że po prostu opatrywałoby jego posty taką ramką (jak w stylu za wysoce lubiany post - zielona ramka) to tu mogłaby być pomarańczowa albo taka coś okołoczerwonego - z ostrzeżeniem "uwaga: ten post został napisany przez diabła 666. proszę na wszystko brać dużą poprawkę i stosować się do porad/metod przedstawionych z ostrożnością (jesli naprawde musisz), oraz nie dokonywać żadnych transakcji handlowych z tym uzytkownikiem'.

RE: MDMA - Opinie o produkcie - amiros - 30.08.2026

Odebrałem paczkę wczoraj , jak wyżej  to mdma usypia jesteś jak by pijany i strasznie chce się poniej spać,  Libido słabe,Energii zero.Bedziecie zawiedzeni tym sortem.

RE: MDMA - Opinie o produkcie - DrakoMalfoy - 30.08.2026

Lol o czym jak o czym ale o tym mdma złego słowa bym nie powiedział mój ziomek notoryczny ćpun zajebał z 400mg może więcej nie wiem i siedział cieszył jape sam do siebie co jest oznaką bardzo wysokiej euforii

RE: MDMA - Opinie o produkcie - agarthaistnieje - 30.08.2026

(30.08.2026, 11:29)amiros napisał(a): Odebrałem paczkę wczoraj , jak wyżej  to mdma usypia jesteś jak by pijany i strasznie chce się poniej spać,  Libido słabe,Energii zero.Bedziecie zawiedzeni tym sortem.

libido slabe bo mdma to emptagoen a nie agresywny stymulant...
czujesz euforie, masz lekkie wizuale i czujesz sie przywiazany do innych a nie zwarty i gotowy do zwierzecego seksu  Huh

RE: MDMA - Opinie o produkcie - Headshotsolider - 31.08.2026

Zależy jaki sort. Jadłem takie w których było więcej stymulacji a zarazem libido..wiadomo, że nie tyle co ketonach ale znacznie więcej niż w tym sorcie..

RE: MDMA - Opinie o produkcie - DrakoMalfoy - 01.09.2026

Stymulacja w euforyku?  Podobno kultowa Może ktoś ci wcisnął brązowe 3cmc jako mdma

RE: MDMA - Opinie o produkcie - Kocia666 - 01.09.2026

Mdma zawsze bylo brane na imprezach po to powstalo i  ma dawac energie nie nie wiadomo jaka ale cos musi byc raczej na imorezach sie nie spi i nie lezy tala moja opinia na ten temat