Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu RCGang.shop - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: RCGang.shop (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=82)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu RCGang.shop (/showthread.php?tid=6424)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: RCGang.shop - temat główny - kej9 - 15.08.2026

(14.08.2026, 23:05), Bortak42 napisał(a): Nie no ma prawo się domagać, bo za to płaci. Każdy może swoją opinię wyrazić, a że to taki, a nie inny biznes to akurat nie jest żadne wytłumaczenie, bo vendorzy mają też różne czasy wysyłki w tym biznesie jak w każdym innym.

ototo. zamawiam bo chce mi sie cpac tera, a nie zatydzien czy miesac Podobno kultowa 

Skittles  moj vendor wsysyla tego samego dnia Podobno kultowa  to chyba sie da

RE: RCGang.shop - temat główny - bnq - 15.08.2026

Czlowieku zejdz na ziemie albo pojdz do doktrora. Byronik ma te opoznienia od wielu miesiecy, 4-5 miesiecy temu 11 dni szla paczka, 2 miesiace temu 9 dni szla paczka inni tez maja problemy. Nie odpisuj trollu Jak widac tez wiesz lepiej kiedy chce sobie zapalic a kiedy nie. Ladnie przerobiony chlop. Sory ze to napisze no ale masz problemy z glowa jakies :/ nie wtracaj sie w kaske a zakaske to bardzo nie ladne niczym konfidenctwo. Ile Tobie trzeba tlumaczyc a jeszcze rozkladac to na czynniki pierwsze bo nie rozumie tego twoj mozg :/

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu RCGang.shop - Skittles - 15.08.2026

bnq to skoro wiesz że opóźnienie jest od takiego czasu to na co liczyłeś ? 😂 Okay.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu RCGang.shop - Piotrek8924 - 18.08.2026

Pany kochane i moje Panie naćpałem się trochę i wpadłem na taki pomysł żeby samemu zrobić liquid mam do was kilka pytań...mam gotowy liquid Ice Candy i Banana Ice

[Obrazek: IMG20260818172636.jpg]

Ile dodać prochu na 60 ml butelkę
Tak licząca żeby miał te 25 mg/ml?
Licząc 25x60 =1500
Rozpuszczalność kanna od RcGang bardzo dobra, czy myślicie że półtora grama kanna rozpuści się w gotowym koncentracie?

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu RCGang.shop - Skittles - 18.08.2026

Jeśli wsypiesz za dużo, to liquid zrobi się za gęsty i będzie się źle przepalał. Nie rób na gotowych tylko kup bazę. Na 60ml w zupełności wystarczy 0.8g ale ja na twoim miejscu zrobił bym na 2 kanna. 0.4+ 0.4. jeśli będzie za słabo to dołożysz.

Pamiętaj aby nie wsypać za dużo, bo zrobi się za gęsty i do końca nie wszystko się rozpuści

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu RCGang.shop - Piotrek8924 - 19.08.2026

Zrobione: około 20ml mi się wylało resztę się ładnie rozpuściła. Dałem  do kąpieli wodnej. Mój pierwszy liquid 40ml na 0,5 g ADB-BUTINACA i 0.5 g 5F-ADB

[Obrazek: IMG20260819003636.jpg]
Butelka 40 ml
Kanna od RcGang bardzo dobrze się rozpuszcza, więc mają wiele zastosowań a ja przy tym wiele zabawy.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu RCGang.shop - SztywnyMisza - 19.08.2026

Piotrek8924 daj znać co ci z tego wyszłoWink

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu RCGang.shop - Piotrek8924 - 19.08.2026

SztywnyMisza wyszło kapitalne nie ma co ukrywać palenie zajebiste.