![]() |
|
3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2637) |
RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - doxyou - 17.06.2026 Kot słusznie zauważył. Jest lato, a latem w mieszkaniu jest znacznie większa wilgotność, a chlory ciągną wodę z powietrza, jak złe. Natomisat ja trzymam po prostu w dwóch szczelnie zamkniętych samarach. Jak macie większą ilość, to wrzućcie sobie do środka woreczek pochłaniający wilgoć. Np z pudełka do butów. RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - p83x1 - 24.06.2026 Czy ktoś może się wypowiedzieć jak mniej wiecej dziala ta trojka? przyzwyczajony jestem do 4mmc i nie wiem czego sie spodziewac a mam w planie zamowic RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - DarkSonia - 24.06.2026 p83x1 wiesz... nie pamiętam aby na forum do nas zawitał "wróżbita maciej" i wywróżył z fusów, jak na Ciebie konkretnie zadziała ten akurat sort. Nikt nie wie kim jesteś, jak żyjesz i jak się prowadzisz. To, że jesteś przyzwyczajony do zażywania 4MMC nie mówi nam tak naprawdę nic, ja jestem przyzwyczajona do zażywania kawy i spożywania dużej ilości słodyczy, a to jak zadziała na mnie TA akurat trójka od Pabla wiem tylko ja sama... wiesz kiedy? zaraz po testach na sobie. Bo nikt o zdrowych zmysłach Ci na to pytanie nie odpowie... Jedyne czego możesz być na chwilę obecną pewny to to, że ten materiał jest jednym z lepszych w clearnecie, testowałam wiele tego typu substancji, od kilku vendorów, a ten materiał wydaje się być jednym z lepszych - o ile NIE NAJLEPSZY jaki miałam okazję w życiu testować. Moją recenzję możesz poczytać parę postów wcześniej, do czego zachęcam... Sama jestem fanką 4MMC, a ta 3jeczka zrobiła na mnie ogroczmne POZYTYWNE wrażenie. pozdrawiam. RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Mephman - 24.06.2026 DarkSonia Brzmi bardzo dobrze. Zamówiłem też trochę 3-CMC oprócz 4-MMC. Nie mogę się doczekać, żeby je przetestować. RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Kapitan - 01.07.2026 Wklei ktoś aktualny sort ice RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Gumiś - 03.07.2026 Może ktoś z was dać info jak się ma obecnie 3cmc u Pawła? RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - inked_kawadrat - 17.07.2026 Ktoś coś więcej odnośnie nowego sortu czy jest jebniecie czy spokojna 3 jak poprzednio? RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Czeslawo - 17.07.2026 (17.06.2026, 16:09)doxyou napisał(a): Kot słusznie zauważył. Zwykła za parę złotych torba termoizolacyjna na leki robi robotę.
Najlepiej włożyć samarę do szczelnego, plastikowego pudełka i do tego w torbę termoizolacyjną.
Oczywiście nie trzymać tego na słońcu (ani w podobnych warunkach). U mnie przy upałach blisko 40°C taki zestaw wytrzymał.
RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - GlasshanD - 17.07.2026 Piszę to przez pryzmat moich wszystkich pobrań, a troche ich bylo przez co miałem okazje badac różne odsłony danej pozycji jak i tej 3cmc i mogę tu śmiało powiedzuec że te nowsze od starszych najczęściej różniły się tylko w jedną stronę czyt .. lepszego jak odwrotnie dlatego nie bez powodu Pablo jest numero uno i legendarny w tej branży ! RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - DarkSonia - 17.07.2026 jak na stanie jest to co miałam niedawno... to brać póki jest... jedno z lepszych chlorów na rynku. ![]() ( tylko naumieć się to przechowywać zwł w te upały ) |