Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
High-Life.market - Temat główny - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: High-Life.market - Temat główny (/showthread.php?tid=4909)

RE: Highlife.market - Temat główny - Mirosound - 28.11.2024

😁Serdeczne Dzięki😁
👍👍👍👍👍👍👍👍
Gołąbek doleciał cały i zdrowy.
Przyodziany jak należy o tej porze roku 😉
Pozdro

RE: Highlife.market - Temat główny - Emelka - 28.11.2024

A nie interesuje jakas cena hurt i wysylka na niemcy naprzyklad 200 g co oferujecie Wink

RE: Highlife.market - Temat główny - High-LifeMarket - 28.11.2024

Epsiakos Blade12 Kurczę, ale wstyd - żeby na samplach takie błędy wyszły! Nie będziemy ukrywać, coś poszło nie tak. Sprawdzamy co się stało oraz bierzemy z tego wnioski, aby na przyszłość uniknąć tych samych błędów. Wysyłam już do was wiadomość prywatną Wink

Emelka Aktualnie tylko ilości jakie widnieją na stronie, po więcej informacji zapraszam do wysłania zapytania mailem.

RE: Highlife.market - Temat główny - SztywnyMisza - 28.11.2024

Sample wpadły na pokładzie 4mmc,nep,2x palenie opinie wstawię jak odbędą się testy. Pakowanie jak i kontakt jest bardzo dobry Wink

[Obrazek: IMG20241128063515.jpg]

RE: Highlife.market - Temat główny - EmStO - 28.11.2024

Powitać nowego V i oczywiście zgłosze sie po szampelki trochę spóźniony bo chory ale gotowy do działania Big Grin

Pozdroo

RE: Highlife.market - Temat główny - Epsiakos - 28.11.2024

(28.11.2024, 03:12)HighlifeMarket napisał(a): Epsiakos Blade12 Kurczę, ale wstyd - żeby na samplach takie błędy wyszły! Nie będziemy ukrywać, coś poszło nie tak. Sprawdzamy co się stało oraz bierzemy z tego wnioski, aby na przyszłość uniknąć tych samych błędów. Wysyłam już do was wiadomość prywatną Wink

Emelka Aktualnie tylko ilości jakie widnieją na stronie, po więcej informacji zapraszam do wysłania zapytania mailem.

Nic sie nie stalo przeciez ; )
Moje recki sie jedynie rozciagna w czasie, chyba ze znajde doswiadczona osobe obyta z MDMA.

Musze tylko odrobic lekcje odnosnie 3-fmc czy i jaka przerwa ewentualnie bedzie potrzebna jak zaczne od 4bmc, i czy wyniki beda przeklamane a ja nie odczuje pelnego dzialania itp itd

RE: Highlife.market - Temat główny - Lifeisbrutal - 28.11.2024

Sample odebrane, bardzo dziękuję. 
Pakowanie bardzo dobre.
Recenzje będą pojawiać się na bieżąco.

[Obrazek: 2024-11-28-165701.jpg]

@"HighlifeMarket" jeszcze raz dziękuję, pozdro

RE: Highlife.market - Temat główny - kurvvisko - 28.11.2024

Samplowy gołąbek dotarł, recenzja jak tylko przetestuję.
Na pewno palenie zostawię na koniec, bo bardzo rzadko jaram, więc muszę się psychicznie do tego przygotować 😂

RE: Highlife.market - Temat główny - nonoanon - 28.11.2024

U mnie również gołębie dotarły do bazy. pakowanie bardzo w porządku bez zastrzeżeń bym powiedział.

RE: Highlife.market - Temat główny - EmStO - 29.11.2024

Nep, mef i ten fake mnie inte rere najbardziej Smile
Czekam na rozwoj zdarzen