Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Highlify rozdajo sample!!! - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Highlify rozdajo sample!!! (/showthread.php?tid=4939)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

RE: Highlify rozdajo sample!!! - LOBO - 06.12.2024

@"kot_kreskowy" weryfikuj i trzymaj za morde krotko, Ty nasz Chucku Norrisie Big Grin...a tak przy okazji... opindolil wszystko w 2 dni, napisał recke zbiorowa i zadowolony cwaniak ;-)😎

RE: Highlify rozdajo sample!!! - Epsiakos - 06.12.2024

@"kot_kreskowy" a powiedz mi z czego mam te recki napisać ? XD czekam na odzew odnośnie czy Nep będzie ten sam inaczej moja recka może równie dobrze być wyjebana do kosza przy zmianie sortu.

Dopiero nie dawno wrzuciłem na wstępne testy 3fcm które zamierzam może w ten weekend sprawdzic, gdybym się nie wymienił jedna substancja za nepa to generalnie jedna recenzja by tylko wpadła, żeby było to wiarygodne i miarodajne trzeba miedzy tymi substancjami co ja dostałem odczekać minimum 3 tygodnie.
Moja Recka nepa jest gotowa do publikacji, czekam na zielone swiatlo

RE: Highlify rozdajo sample!!! - dzwudziesty - 06.12.2024

@"kot_kreskowy" nie. Moja paczka została skrojona i vendor to zrozumial. Ja sobie zamówiłem palonko i tylko to zrecenzuje.
Ps. Nie każdy ma Czas, chęci i nie każdy wrzuć wszystko naraz. Między bmc, a 4mmc powinno być min.miesiac przerwy aby recenzja była miarodajna.

RE: Highlify rozdajo sample!!! - EmStO - 06.12.2024

Rygor musi byc Big Grin
@kot_kreskowy na posterunku .

Darmowe sample do czegos zobowiazuja a tak zeby sie za darmo nacpac i tyle to juz jest najgorsza narkomania

RE: Highlify rozdajo sample!!! - Epsiakos - 06.12.2024

Ja te trzy substancję dalej mam odłożone w samarkach tak jak je dostalem

RE: Highlify rozdajo sample!!! - dzwudziesty - 06.12.2024

Naćpać to jedno. Ale wszystko z głową, a nie nawpierdalac się wszystkiego naraz i pisać recenzje.

RE: Highlify rozdajo sample!!! - Blade12 - 06.12.2024

Ja dopiero wczoraj resztę dostałem więc recki po weekendzie

RE: Highlify rozdajo sample!!! - EmStO - 06.12.2024

Swiete slowa kolezko i do tego nawiazalem w innym temacie.

Do samoli powinni byc odpowoeni ludzie, ktorzy umieja zazywac substancje a nie wpierdalac co po padnie nom stop co tydzien a potem pisze, ze go mdma czy 4mmc klepie.
No kurwa mac nie jestemy na niebiskim i go tu nie robmy.

Ludzi gdzie tu tolerancja jak glowa przecpana o niczym innym niw mysli tylko o kodzie i opierdolic paczke z opakowaniem pod paczkomatem najlepiej.

I taki postulat wnosze !!!

RE: Highlify rozdajo sample!!! - DemonRapu - 06.12.2024

Dobrze Kocie nie ma nic za darmo dawać recenzje !

RE: Highlify rozdajo sample!!! - Leśny_koteł - 06.12.2024

Dobrze.
Zatem objaśniam co następuje;
dzwudziesty nie będzie brany pod uwagę podczas weryfikacji opinii. 

Epsiakos 
Nie ma znaczenia jaki będzie przyszły sort, oceniasz ten, który otrzymałeś. 
Nikt nie jest w stanie przewidzieć (może poza wróżbitą Maciejem  Cool) że nep skończy się szybciej niż wlecą jego opinie, a opinia danego sortu nie jest obowiązana być opisem porównawczym do nastepnego lecz odczuciami jakich doznałeś dokładnie na tym sorcie jaki otrzymałeś, zatem otrzymujesz zielone światło  Smile

Ostateczny termin weryfikacji zostaje w tym momencie ustalony na:
23 grudnia, g.20.00

Każda kolejna prośba o przesunięcie terminu będzie traktowana jako opieszałość.
Przypominam,  że zgłaszający się tester jest obowiązany do jak najszybszego przeprowadzenia testów i zamieszczenia z nich opinii.