Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
EscobarStore.com - Temat główny - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: EscobarStore.com - Temat główny (/showthread.php?tid=11)

RE: Escobar.store - Temat Główny - Beeniepatu - 11.12.2022

A ktos mial kiedys co do tego watpliwosci? 🤔

RE: Escobar.store - Temat Główny - bedoidoce - 11.12.2022

Nie wiem na pewno nie ja . Uznałem ze taki gest   esco zasługuje na opisanie właśnie w rym wątku i tak tez zrobiłem . Pozdrawiam

RE: Escobar.store - Temat Główny - Shavet - 11.12.2022

Cool Siemacie ludzie. Jak z zapachem trójek od Pablo różnią się  na przykład Guzman a Pablo w zapachu? A wygląd tez jestem ciekaw opini. Pozdrawiam towarzycho

(11.12.2022, 12:45)bedoidoce napisał(a): moja paka w jakis sposob się "zgubiła "
V od razu wyszedł z propozycją wyslania drugiej za co nalezy się dozgonny szacunek 
dodam tylko ze to nie byla paka za 500 czy tysiac zlotych tylko duzo duzo wiecej
Jedyna taka marka , gdzie nie muszę stresować się o lot gołębia bo wiem że zawsze u mnie wyląduje
Escobar kolejny raz pokazuje mi że warto mu zaufać
oby tak dalej  Exclamation

No jeśli taka sytuacja miała miejsce ewidentnie należy sie belka na ramieniu dla Pablo

Shavet  Pablo potrafi byc zapachowy - ten zolty sort. Bialy tez lekko pachnie - w yen specyficzny sposob. Oprocz tego byl lekko wilgotny. Guzman jest bezzapachowy - to czysty, suchy temat. Klasyczna, prawilna trojka. 
Pablo nie jest az tak czysty - ale to wciaz jest bardzo fajny temat. Tylko profil ma nieczysto trojkowy.

RE: Escobar.store - Temat Główny - maciej112 - 11.12.2022

Cześć, jeżeli temat był poruszany to sorry szukałem po postach Esco i nic nie znalazłem. 
Jak wygląda sprawa ze świętami? Do kiedy są realizowane zamówienia? Planowana jest jakaś przerwa świąteczno/noworoczna? 
Myślę że takie info się przyda  Smile

maciej112 jeszcze nie bylo tematu. Dzieki Twojemu postowi, na pewno teraz nie umknie nikomu i bedzie elegancko wyjasniony 👍 Wazne sprawy to sa - jakby nie bylo.

RE: Escobar.store - Temat Główny - bedoidoce - 11.12.2022

mi vendor pisal ze nie robią sobie przerwy świątecznej , pracują normalnie w dni robocze - w dni świąteczne świętują
jeśli coś się zmieniło pewnie mnie poprawi 
dodał też ,że zawsze przed świętami mają młyn z paczkami i wszystko będzie odbywać się nieco wolniej niż zwykle 
najlepiej zrobic już zapas żeby później nie odbierać paki dopiero po świętach
Pozdro

bedoidoce dzieki za cenne info

RE: Escobar.store - Temat Główny - Shavet - 11.12.2022

(11.12.2022, 15:36)beeniepatu napisał(a): Shavet  Pablo potrafi byc zapachowy - ten zolty sort. Bialy tez lekko pachnie - w yen specyficzny sposob. Oprocz tego byl lekko wilgotny. Guzman jest bezzapachowy - to czysty, suchy temat. Klasyczna, prawilna trojka. 
Pablo nie jest az tak czysty - ale to wciaz jest bardzo fajny temat. Tylko profil ma nieczysto trojkowy.

Dziękuję bardzo beenie, wiec startuje Pablo na próbę. Czyli Pablo jest złotawy tak? Czy lepiej  pytać V? 
?

Shavet ostatnio batch byl bialy. Patrz na to co wrzuci jutro esco - bedzie zaznaczone jaki to batch