![]() |
|
High-Life.market - Temat główny - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: High-Life.market - Temat główny (/showthread.php?tid=4909) |
RE: High-Life.market - Temat główny - Skittles - 28.08.2026 3-5 dni roboczych RE: High-Life.market - Temat główny - Champion - 28.08.2026 (28.08.2026, 16:12)Sunboy napisał(a): Hej, No niestety u tego vendora opóźnienia z paczkami to norma czas się przyzwyczaić. RE: High-Life.market - Temat główny - Rezerwacja - 28.08.2026 Nigdy mi się nie przydarzyło u tego Vendora opóźnienie. Dziwne rzeczy piszesz RE: High-Life.market - Temat główny - 4madmatt9 - 29.08.2026 Zamawiałem ostatnio 3 razy, w krotkich odstepach prawie zawsze taki sam zestaw, niewielkie różnice w zamawianych ilosciach itd. Za 1 poprosilem o kilka extra sampelkow (za ktore dorzucilem kilka bitcoinikow bo tak juz mam - nie szukam freebiesow 🪓) a sam czas lotu pobil rekordy szybkosci. Wszystkie? Nie wiem. Ale Amazon moglby sie zafrasowac ze konkurencja tuz za rogiem. Za 2 razem obliczylem ze skoro tak szybko to nie ma co sie spieszyć - i skończyło się tak, że 3 dni mnie trzepala i chec na substancje i troche zlosc na v, ktory odpisal na zimno ze “zapytania o przesyl dopiero po 5 dniach, niestety”. W moim narkotniczym mózgu to bez dwóch zdań wygladalo jak najoczywistsza zniewaga i totalny brak profesjonalizmu i w ogole chujnia z grzybnia i ze jak tak w ogóle Komisja ds Produkcji i Dystrybucji Srodkow Odurzajacych mogla hajlajfom wydać licencje na obsługe ludzi uzależnionych a więc wiecznie potrzebujących - prawda? Czy nie prawda? Co mądrzejsi odpowiedz znaja, co głupsi powiedzą - wina vendora, nieregularnosc przetwarzania i w konsekwencji wychodzenia paczek to skandal oraz degrengolada. 3 zamowilem chujowo raczej bo na ostatnia chwile bardzo późno, potrzebny byl lot z lądowaniem najpozniej dziś, a 5 dni wypada po weekendzie ale wraz ze złożeniem poprosiłem grzecznie o jak najszybsza realizację bo w sobotę wyjeżdżam i to tak, że nie będzie jak odebrać. I co - dziś od 14 czekam jak na szpilkach, jak widły w gnoju stoję z tel w łapie i nic… 16 - nic… 17 - dalej nic ja prdl co teraz, 17:32 - JEEEEEST KARWA FA!!!! HL - jesteście wielcy. Pozdrawiam i życzę jak najlepiej 🤝 RE: High-Life.market - Temat główny - Lopek1123 - 29.08.2026 Witam bo ja pierwszy raz i tego vendora daje jakieś potwierdzenie o tym że opłacone czy coś RE: High-Life.market - Temat główny - Riviks - 30.08.2026 Obecnie żadnych potwierdzeń, zostaje Ci oczekiwać na mail z kodem do odbioru. Na kilka zamówień tylko raz zdarzyła się obsuwa. Z tym że po 5 dniach ja napisałem do vendora, a on tego samego dnia odesłał kod odbioru. Zazwyczaj gołąb leci 2-3 dni robocze RE: High-Life.market - Temat główny - Lopek1123 - 30.08.2026 Wielkie dzięki RE: High-Life.market - Temat główny - MariuszSANITARIUSz2 - 30.08.2026 Czy vendor przyjmuje przelewy ????? RE: High-Life.market - Temat główny - agarthaistnieje - 30.08.2026 (29.08.2026, 22:11)Lopek1123 napisał(a): Witam bo ja pierwszy raz i tego vendora daje jakieś potwierdzenie o tym że opłacone czy coś czasami daje, czasami nie. Ja bym nastawiał się tylko na kod odbioru (30.08.2026, 04:31)MariuszSANITARIUSz2 napisał(a): Czy vendor przyjmuje przelewy ????? tylko przelewy kryptowalut. RE: High-Life.market - Temat główny - wczorajodzis - 30.08.2026 Witam, tor lotu prosty i ladowanie planowo w czasie odpowiednim. Zamówione 3CMC WOW! Klasyczna bardzo dobra trójka, twarde kryształy o dobrym wyglądzie. Sprawdza się ekonomiczna jest i nie ma wielkiego parcia na dorzutki, według mnie 50/50 speed eufo choć pierwszy spacer wywołuje euforię na początku potem delikatnie się równoważy i zostaje przyjemny speed. Jak najbardziej aktywny sort, wygląd i działanie na wielki plus, polecam każdemu tego Vendora, spora oferta i jak widać aktywnie bardzo
|