![]() |
|
Ciekawe retro leki - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Pozostałe środki (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=34) +--- Wątek: Ciekawe retro leki (/showthread.php?tid=2007) |
RE: Ciekawe retro leki - Gumiś - 27.06.2026 kiertnik82 w dupala najlepiej załadować to. RE: Ciekawe retro leki - kiertnik82 - 27.06.2026 Czemu akurat w dupala?? Jakoś nie jestem zwolennikiem tej formy podania. RE: Ciekawe retro leki - Gumiś - 27.06.2026 kiertnik82 sorry, żartowałem głupio tylko sobie. RE: Ciekawe retro leki - doxyou - 27.06.2026 Nieironicznie w przypadku niektórych środków rozważenie takiej formy podania może być rozsądne ![]() Przypomnę, że mamy na forum nawet zwolenników podawania CMC pod napletek, wobec tego podanie doodbytnicze nie wydaje się najgorsze
RE: Ciekawe retro leki - smakosz - 27.06.2026 cmc pod napleta? Jprd kto takie eksperymenty przeprowadzał i czy mógł by się podzielić wrażeniami? przecież cmc, szczególnie 4 cmc ostro daje popalić śluzówce nosa, a pod napletem to musi być sajgon
RE: Ciekawe retro leki - kiertnik82 - 27.06.2026 smakosz Nie wiem czemu, ale jakoś jako pierwszy TYTUS mi na myśl przychodzi Grzyb spalony po takim zabiegu
RE: Ciekawe retro leki - doxyou - 27.06.2026 Tak, TYTUS , ale kiedyś podczas srogiego turbienia zaprawianego też różnymi substancjami "zdejmującymi hamulce" (absurdalne dawki benzodiazepin) postanowiłem powtórzyć ten eksperyment. Jeśli chodzi o wrażenia, to po tym jednym razie bardzo pozytywne. Nakładane z lubrykantem podczas masturbacji nic nie piecze. Bardzo fajnie podbija i wydłuża peak po sniffie. Natomiast jakoś nie widzę tego, jako użytecznego podczas seksu z partnerką, tylko do patologicznych maratonów masturbacyjnych w zaciszu własnej nory. Po tym jednym razie nie miałem żadnych podrażnień. Natomiast gdybym postanowił to powtarzać, to na pewno z czasem mógłbym się nabawić poważnych podrażnień, zatem w ogólnym rozrachunku nie polecam. RE: Ciekawe retro leki - kiertnik82 - 27.06.2026 By chętna była Twoja kobieta, zaserwuj jej kryształ spod swego napleta 😉 RE: Ciekawe retro leki - doxyou - 27.06.2026 kiertnik82 Wierszyk fajny ![]() Wspomniałem, że to nienajlepszy sposób podania z partnerką z w sumie dwóch powodów. Po 1 po włożeniu, większość materiału zostanie na partnerce, więc my nie będziemy mieli z tego żadnych korzyści. Po 2 zakładam, że żeńskie narządy w poszczególnych miejscach są znacznie bardziej wrażliwe niż nasze i nawet zwykłe MMC mogłyby jej sprawiać dyskomfort, a czasami nawet pewnie ból. Poza tym kobiety co chwila łapią jakieś infekcje. Ja bym im nie dokładał ryzyka. Najlepszą drogą dystrybucji dopków do mózgu w przypadku chemsexu jest niezmiennie sniff dla kobiet jak i mężczyzn. Niektórzy preferują też oral, ale jako stimiarz - oral preferuję dopiero po sniffie. Mianowicie najpierw ja sniffuje, później partnerka mi oraluje
RE: Ciekawe retro leki - kiertnik82 - 28.06.2026 doxyou Dzięki za wyjaśnienie. Ja jednak też pozostanę przy sniffie, ewentualnie oral, a kutasa zostawię do innych czynności ![]() Swoją drogą kiedyś moim ulubionym połączeniem był na początku oral, a później jak się zaczął ładować to sniff. Ten sniff fajnie powodował od razu pełnię efektów i natychmiastowe podbicie orala. Szczególnie dobrze sprawdzało się to z 3mmc. Teraz już raczej w większości leci sniff, jest to jednak pewnego rodzaju rytuał 😉 |