Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Ankieta dla uzytkowników BDO - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Pozostałe środki (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=34)
+--- Wątek: Ankieta dla uzytkowników BDO (/showthread.php?tid=4572)

Ankieta dla uzytkowników BDO - PacLab - 29.09.2024

💬 Krótka ankieta dla użytkowników BDO! 💬

🚨 Uwaga! Ta ankieta jest wyłącznie dla osób, które mają doświadczenie z BDO! 🚨

🤔 Jak to u Ciebie wygląda?
1️⃣ Czy korzystasz stale z jednego dostawcy 

[Obrazek: BDO.jpg]

?

• Tak, zawsze ten sam 🏆
  • Nie, zmieniam regularnie 🛒

2️⃣ Czy zdarzyło Ci się zmieniać dostawcę BDO z powodu słabej jakości (np. rozcieńczanie wodą lub glikolem)?
  • Tak, to częsty problem 😡
  • Nie, jakość jest zawsze w porządku 👍

3️⃣ Czy zauważyłeś/aś spadek jakości BDO u swojego dostawcy w ostatnim czasie?
  • Tak, BDO jest gorszej jakości 😕
  • Nie, jakość jest stała 😊

📊 Dziękujemy za udział! Twoja opinia jest dla nas ważna! 💬

RE: Ankieta dla uzytkoniwków BDO - Kapitan - 29.09.2024

1.Kupowalem od dwóch dostawców.
2.Nie produkt był w porządku.
3.Nie wiem jak teraz bo nie kupowałem ale jak brałem to spadku mocy nie było.

RE: Ankieta dla uzytkoniwków BDO - PacLab - 29.09.2024

Bardzo dziękujemy za wypowiedź. Nakieta powstała ponieważ orzymywaliśmy sporo sprzecznych informacji odnośnie potencji BOD.
Twoja wypowiedź  dobrze  świadczy o jakości a właąnsie na jakości odczynników zależ  nam najbardziej.

RE: Ankieta dla uzytkowników BDO - Leśny_koteł - 30.09.2024

A nam się marzy dostępność cenowa.

RE: Ankieta dla uzytkowników BDO - Leśny_koteł - 30.09.2024

Kurwa, bardzo bym chciał wziąć udział w ankiecie ale brakuje w niej jednej odpowiedzi:
  • Z przyjemnością kupię BDO ale przy tych cenach czuję się jakby ktoś mnie dymał w dupę.

I to bez smarowania.

RE: Ankieta dla uzytkowników BDO - horsii - 30.09.2024

(29.09.2024, 18:15)PacLab napisał(a): 2️⃣ Czy zdarzyło Ci się zmieniać dostawcę BDO z powodu słabej jakości (np. rozcieńczanie wodą lub glikolem)?

Kiedyś u jednego złamasa kupiłem butlę BDO i było tak okrutnie słabe, musiałem wydoić z 7-8 ml żeby poczuć się jak po 2,5-3 normalnego płynu do felg.

Oczywiście że rozcieńczone. Nawet się posrałem, że rozcienczone od razu glikolem etylenowym a nie propylenowym.

Bo jak ktoś już rozciencza coś takiego jak BDO, gdzie to w smiesznych cenach jest dostępne w hurcie, to od razu moze miec tak wyjebane że aby przyoszczędzić, to wleje toksyczny glikol etylenowy zamiast propylenowego bo może na skupie jest o 20 groszy tanszy na litrze czy cos  Podobno kultowa  Podobno kultowa No koniec końców to sie okazał glikol propylenowy. Ale jebać bełtaczy, tak czy inaczej.

RE: Ankieta dla uzytkowników BDO - Bogdan Boner - 30.09.2024

Rozcieńczanie BDO jest jak skupowanie otwartych butelek wody mineralnej i bełtanie jej z kranówką a niektórzy i tak to robią.

RE: Ankieta dla uzytkowników BDO - Lifeisbrutal - 30.09.2024

Miałem okazję próbować od was bdo, gdyby nie cena to cały czas zaopatrzenie byłoby u was.

RE: Ankieta dla uzytkowników BDO - LOBO - 30.09.2024

PacLab Dla jasnosci to GBL czysci felgi, natomiast BDO zmywa lakier ;-) BDO ponizej 18 stopni zamienia sie w krysztal tak mozna wstepnie zweryfikwoac jakosc...a GBL zre plastik doslownie...

Tak przy okazji gdyby cena GBL byla rozsadna to ajk najbardziej mile widziany..tu bylby popyt wiekszy...patrzac z moje perspektywy jako klienta potencjalnego, i znam kilku smakoszy ktorzy rowneiz by sie zaopatrywali...

1.Tak
2.Nie
3.Nie

cena jest kilkukrotnie nizsza !  dziekuje