![]() |
|
Ankieta dla uzytkowników BDO - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Pozostałe środki (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=34) +--- Wątek: Ankieta dla uzytkowników BDO (/showthread.php?tid=4572) |
Ankieta dla uzytkowników BDO - PacLab - 29.09.2024 💬 Krótka ankieta dla użytkowników BDO! 💬 🚨 Uwaga! Ta ankieta jest wyłącznie dla osób, które mają doświadczenie z BDO! 🚨 🤔 Jak to u Ciebie wygląda? 1️⃣ Czy korzystasz stale z jednego dostawcy ![]() ?
2️⃣ Czy zdarzyło Ci się zmieniać dostawcę BDO z powodu słabej jakości (np. rozcieńczanie wodą lub glikolem)?
3️⃣ Czy zauważyłeś/aś spadek jakości BDO u swojego dostawcy w ostatnim czasie?
📊 Dziękujemy za udział! Twoja opinia jest dla nas ważna! 💬 RE: Ankieta dla uzytkoniwków BDO - Kapitan - 29.09.2024 1.Kupowalem od dwóch dostawców. 2.Nie produkt był w porządku. 3.Nie wiem jak teraz bo nie kupowałem ale jak brałem to spadku mocy nie było. RE: Ankieta dla uzytkoniwków BDO - PacLab - 29.09.2024 Bardzo dziękujemy za wypowiedź. Nakieta powstała ponieważ orzymywaliśmy sporo sprzecznych informacji odnośnie potencji BOD. Twoja wypowiedź dobrze świadczy o jakości a właąnsie na jakości odczynników zależ nam najbardziej. RE: Ankieta dla uzytkowników BDO - Leśny_koteł - 30.09.2024 A nam się marzy dostępność cenowa. RE: Ankieta dla uzytkowników BDO - Leśny_koteł - 30.09.2024 Kurwa, bardzo bym chciał wziąć udział w ankiecie ale brakuje w niej jednej odpowiedzi:
I to bez smarowania. RE: Ankieta dla uzytkowników BDO - horsii - 30.09.2024 (29.09.2024, 18:15)PacLab napisał(a): 2️⃣ Czy zdarzyło Ci się zmieniać dostawcę BDO z powodu słabej jakości (np. rozcieńczanie wodą lub glikolem)? Kiedyś u jednego złamasa kupiłem butlę BDO i było tak okrutnie słabe, musiałem wydoić z 7-8 ml żeby poczuć się jak po 2,5-3 normalnego płynu do felg. Oczywiście że rozcieńczone. Nawet się posrałem, że rozcienczone od razu glikolem etylenowym a nie propylenowym. Bo jak ktoś już rozciencza coś takiego jak BDO, gdzie to w smiesznych cenach jest dostępne w hurcie, to od razu moze miec tak wyjebane że aby przyoszczędzić, to wleje toksyczny glikol etylenowy zamiast propylenowego bo może na skupie jest o 20 groszy tanszy na litrze czy cos No koniec końców to sie okazał glikol propylenowy. Ale jebać bełtaczy, tak czy inaczej.
RE: Ankieta dla uzytkowników BDO - Bogdan Boner - 30.09.2024 Rozcieńczanie BDO jest jak skupowanie otwartych butelek wody mineralnej i bełtanie jej z kranówką a niektórzy i tak to robią. RE: Ankieta dla uzytkowników BDO - Lifeisbrutal - 30.09.2024 Miałem okazję próbować od was bdo, gdyby nie cena to cały czas zaopatrzenie byłoby u was. RE: Ankieta dla uzytkowników BDO - LOBO - 30.09.2024 PacLab Dla jasnosci to GBL czysci felgi, natomiast BDO zmywa lakier ;-) BDO ponizej 18 stopni zamienia sie w krysztal tak mozna wstepnie zweryfikwoac jakosc...a GBL zre plastik doslownie... Tak przy okazji gdyby cena GBL byla rozsadna to ajk najbardziej mile widziany..tu bylby popyt wiekszy...patrzac z moje perspektywy jako klienta potencjalnego, i znam kilku smakoszy ktorzy rowneiz by sie zaopatrywali... 1.Tak 2.Nie 3.Nie cena jest kilkukrotnie nizsza ! dziekuje |