![]() |
|
Euforyczne narkotyki spowalniające bicie serca / odddech - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Pytania i odpowiedzi (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: Euforyczne narkotyki spowalniające bicie serca / odddech (/showthread.php?tid=6725) Strony:
1
2
|
Euforyczne narkotyki spowalniające bicie serca / odddech - Konrad Curze - 12.05.2026 Czołem Wczoraj wziąłem 1 opakowanie Thiocodinu (wzmocnione sporą ilością pieprzu, nektarem z grejpfruta, 60mg DXM, 300mg pregabaliny, łykiem wódki) i co prawda później na fazie poleciałem z DXM i pregabą, to odkryłem że jedną z lepszych części ekscesów było euforyczne może nie rozlanie, ale rozwalenie na łóżku, oddychanie "na manualu", bardzo powolne bicie serca i wszechogarniający spokój / błogość. Opalałem kilka razy w życiu hel (i nigdy więcej nie będzie) i co prawda za wiele już nie pamiętam z tamtych tripów, ale zdecydowanie byłem bardziej pobudzony przez euforię hery - mówię o tym żeby pokazać, że odpowiedź "inne opiody" nie spełnia moich kryteriów. Zatem cni Forumowicze, jakie w miarę łatwo dostępne dragi / mixy byście polecili? RE: Euforyczne narkotyki spowalniające bicie serca / odddech - Kapitan - 12.05.2026 Latwo dostepne dragi to 3cmc bym polecil albo 4cmc zmieszane z 3cmc RE: Euforyczne narkotyki spowalniające bicie serca / odddech - Konrad Curze - 12.05.2026 Źle to ująłem dragi, które działają we wcześniej opisany sposób - brałem 3-cmc i 4-cmc i obydwa w żadnym razie nie spowalniają bicia serca ani oddechu (co prawda zdarza się na manualu na nich oddychać, ale tylko jak się przegnie). Zapewne dragi, których bym szukał są depresantami. RE: Euforyczne narkotyki spowalniające bicie serca / odddech - Dead Nightmares - 12.05.2026 moze mix tramadolu z kodeina, wtedy kodeina kopie mocniej i podbijaja siebie wzajemnie z tramadolem RE: Euforyczne narkotyki spowalniające bicie serca / odddech - DarkSonia - 12.05.2026 Konrad Curze z całą pewnością: OPIO... jak takie zabawki lubisz to chyba najlepszy wybórBENZO GHB/GBL I ..od kiedy 3CMC/4CMC ( stymulanty ) spowalniają serce? XD RE: Euforyczne narkotyki spowalniające bicie serca / odddech - Konrad Curze - 12.05.2026 Dead Nightmares To jest całkiem zacny pomysł. Co prawda tramadolu jeszcze nie próbowałem, ale zawsze musi być pierwszy raz. Tylko czemu od razu nie pójść o krok dalej i nabyć oksy (zazwyczaj sprzedawcy trampka mają oksykodon)? DarkSonia Tak jak wspomniałem heroina nie dała tego typu efektu, dlatego "po prostu opio" nie jest do końca tym czego szukam. GBL brałem raz w życiu i doświadczenie porównałbym do animuszu alkoholowego, benzo właśnie sobie ogarnąłem i zobaczymy czy przy większych dawkach niż te które brałem w celach medycznych sprawdzi się. Do tego jeszcze nwm, czy takie zabawy lubię, czy też po prostu była to jednorazowe odstępstwo od normy, jakaś skrajna losowa zmienna. RE: Euforyczne narkotyki spowalniające bicie serca / odddech - daniel776 - 12.05.2026 najgorsze w co możesz się wpierdzielać to opio i benzo...ale jak już musisz pozostań przy maxymalnie tramadolu bez podnoszenia niepotrzebnie poprzeczki na mocniejsze substancje RE: Euforyczne narkotyki spowalniające bicie serca / odddech - kej9 - 12.05.2026 bidziok wariacie 1,4BDO
RE: Euforyczne narkotyki spowalniające bicie serca / odddech - Dead Nightmares - 12.05.2026 Konrad Curze nie wiem, nie bralem nigdy oxy, ale bylem w ciagu 2 miesiecznym na tramadolu z kodeina i bawilem sie dobrze, stad moje polecenie tego mixu RE: Euforyczne narkotyki spowalniające bicie serca / odddech - DarkSonia - 12.05.2026 Konrad Curze kurcze z jednej strony spoko, że szukasz nowych doznać... ( chociaz mnie dziwi że hera nie dała Ci eufo... z tego co wiem daje właśnie coś czego nie da Ci żaden inny narkotyk i może tez z powodu tego jeszcze tego nie próbowałam ) ale koniec końców najgorsze co jest to się wpiepszyć w OPIO/benzo wyjśc z ketonów/stymulantów nie powiem że jest łatwo... ( dla przykładu ja mialam teraz 5 miesięcy przerwy żyć się da ) ale znam osoby po benzo i nie są to ciekawe widoki ale rUP jak uważasz!
|