![]() |
|
Czyszczenie szklanej methPipe - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Pytania i odpowiedzi (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: Czyszczenie szklanej methPipe (/showthread.php?tid=6789) Strony:
1
2
|
Czyszczenie szklanej methPipe - DannyDeVito - 22.06.2026 Elo, mialem wiecznie problem z zajechana methpipe. Probowalem moczyc w alkoholu izopropylowym na powiedzmty 30min i huja to praktycznie dawalo. Cos tam patyczkiem higienicznym schodzilo ale to raczej skrobanie a nie czyszczenie przypominalo., W koncu wpadlem na pomymysl i wlalem do banki odpowiednik domestosa z biedry. Po pol godzinie wszystko ladnie zeszlo i kolejne palonko z czystego pipa.. Macie jakies inne sposoby? Mam nadzieje ze moj pomoze wielu bratajacych sie z podobnym problemem. RE: Czyszczenie szklanej methPipe - TYTUS - 22.06.2026 Zdradzę ci zajebisty protip, działa zawsze i na wszystko: KUP SE KURWA NOWĄ. Jebane 20zł z przesyłką a ten próbuje z szarego mydła żyda odzyskać XD RE: Czyszczenie szklanej methPipe - kej9 - 22.06.2026 palnik
RE: Czyszczenie szklanej methPipe - DannyDeVito - 22.06.2026 (Dzisiaj, 06:25)TYTUS napisał(a): Zdradzę ci zajebisty protip, działa zawsze i na wszystko: KUP SE KURWA NOWĄ. Myslisz ze jestes madry gieniusz piszac oczywistosci wedle twego mniemania debilowi. A jak zamowisz na cito methpipe o 01 w nocy w niedziele? No podziel sie prosze jak to zrobic. RE: Czyszczenie szklanej methPipe - doxyou - 22.06.2026 O pierwszej w nocy znajdując się w stanie wyższej potrzeby jest, zazwyczaj łatwo znaleźć w domu folię aluminiową... RE: Czyszczenie szklanej methPipe - GlasshanD - 22.06.2026 Do czyszczenia mojej methpipy używam taki wynalazek który sprawdza się bardzo dobrze
RE: Czyszczenie szklanej methPipe - DannyDeVito - 22.06.2026 ( 7 godzin(y) temu)doxyou napisał(a): O pierwszej w nocy znajdując się w stanie wyższej potrzeby jest, zazwyczaj łatwo znaleźć w domu folię aluminiową... Ty tak na serio? Z Folii? Wez sie szanuj. RE: Czyszczenie szklanej methPipe - doxyou - 22.06.2026 Poważnie, to udzieliłem Ci porady w Twoim ewidentnym kryzysie narkotykowo-emocjonalnym, a jeśli o szacunku mowa, to zaraz go do Ciebie stracę. RE: Czyszczenie szklanej methPipe - TYTUS - 22.06.2026 ( 8 godzin(y) temu)DannyDeVito napisał(a): Myslisz ze jestes madry gieniusz piszac oczywistosci wedle twego mniemania debilowi. Oczywiście, że jestem mądry geniusz. To raz. Dwa, nie określiłeś w poście daty ani godziny. A trzy, jak wiem że będę ćpał to oczywistoscią jest dla mnie ogarnięcie na to święto sprzetu/akcesoriów. RE: Czyszczenie szklanej methPipe - DannyDeVito - 22.06.2026 ( 6 godzin(y) temu)doxyou napisał(a): Poważnie, to udzieliłem Ci porady w Twoim ewidentnym kryzysie narkotykowo-emocjonalnym, a jeśli o szacunku mowa, to zaraz go do Ciebie stracę. Nie mam kryzysu nakrkotykowego, tylko zawsze jak mam na zabawe przgotowanych kilka methpipow to nic nie pomagalo na oczyszczenie gowna i trzeba brac nowa. Podzielilem sie tym, ze zajebany domestos robi robote a ty cos mi tu pierdolisz o kryzysach narkotykowych i vapowaniu z foli aluminiowej co jest kompletnie chore. I w pizdzie mam twoj szacunek. Szacunek.... ile juz napierdoliles postow w tym miesiacu? 140 podczlowiek |