Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Jak zasnąć po euforyku? - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Pytania i odpowiedzi (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Wątek: Jak zasnąć po euforyku? (/showthread.php?tid=6854)

Jak zasnąć po euforyku? - Krecik - 18.07.2026

Siemka!
Jakie macie sposoby na zaśnięcie po całodziennych maratonach z euforykami/stimami? 
Przeczekać, of kors, najlepiej- ale tak dla kogoś, kto musi iść spać o określonej godzinie i wstać do roboty 😂 
Czytałem tu o kwetiapince, że trzeba odczekać aż serducho się uspokoi, oczywiście nie poczekałem i myślałem że się przekręcę.

Z dostępnych mam: kwetiapine, trazodon i alprazolam (po samym xanie raczej nie zasnę, nigdy nie działał na mnie jakoś bardzo usypiająco a nie chce zapodawać więcej niż 1mg)

Może jakieś inne sposoby?

RE: Jak zasnąć po euforyku? - GlasshanD - 18.07.2026

Ja np.po zabawie z euforykiem odpadalem  migiem ,a im dłużej to trwalo  tym  lepuej sie zasypiało takze  niczego wiecej aby zasnąć nie potrzebowałem bo naturalny deficyt snu robił całą robote c.d  samych stimów  to już  inny wymiar tutaj naturalnie po zabawie dłużej trzyma i ja aby to wygasic  wbijam na troche do wanny co  mnie  mocno wycisza uspakaja ,wyhamowuje  plus  ciepły tresciwy posiłek tez jest zbawienny ,zalecany   i  po takim naturalnym rytuale tez w miare szybko zasypiałem  ale  dodać też musze że w stimach jestem weteranem takze mam to już opanowane

RE: Jak zasnąć po euforyku? - Krecik - 18.07.2026

(Wczoraj, 15:17)GlasshanD napisał(a): Ja np.po zabawie z euforykiem odpadalem  migiem ,a im dłużej to trwalo  tym  lepuej sie zasypiało takze  niczego wiecej aby zasnąć nie potrzebowałem bo naturalny deficyt snu robił całą robote c.d  samych stimów  to już  inny wymiar tutaj naturalnie po zabawie dłużej trzyma i ja aby to wygasic  wbijam na troche do wanny co  mnie  mocno wycisza uspakaja ,wyhamowuje  plus  ciepły tresciwy posiłek tez jest zbawienny ,zalecany   i  po takim naturalnym rytuale tez w miare szybko zasypiałem  ale  dodać też musze że w stimach jestem weteranem takze mam to już opanowane

Dziena!!!!!

RE: Jak zasnąć po euforyku? - HariboWPP - 18.07.2026

Ja na przykład mam problem z każdym euforykiem i mimo stosowania harm reduction, dobrego odżywiania się, to męczy się ze snem jakiś czas. Spróbuję ryzykowne metody tym razem i po zabawie zarzucę minimalną ilość benzo żeby przekonać się, czy mi to służy. 

Są też sorty bardziej lub mniej oczyszczone przez co te uboki i rozdrażnienie męczy mocniej i  na to nie mam wpływu. Najlepiej po prostu kupować od zaufanych źródeł. Paweł taki jest na pewno. Z resztą nie miałem styczności.

RE: Jak zasnąć po euforyku? - S-N - 18.07.2026

Ten który pyta powinne głowie podleczyć

RE: Jak zasnąć po euforyku? - Czeslawo - 18.07.2026

Krecik 
Różnica między stricte euforykami, empatogenami a stymulantami ma tutaj kolosalne rozróżnienie.

RE: Jak zasnąć po euforyku? - Krecik - 19.07.2026

( 5 godzin(y) temu)S-N napisał(a): Ten który pyta powinne głowie podleczyć

Ten który pyta doskonale o tym wie Big Grin
Ale pyta, żeby się dowiedzieć, a ponoć nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi