Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Wywiady Mariusza S 3mmc crystal - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45)
+--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47)
+--- Wątek: Wywiady Mariusza S 3mmc crystal (/showthread.php?tid=6991)

Wywiady Mariusza S 3mmc crystal - MariuszSANITARIUSz2 - 27.08.2026

Jak bys porównał działanie 3mmc do amfetaminy ?
Inne działanie zupełnie inne euforyczne uspokajające , i to tyle .
Jak bys porównał działanie 3mmc do 3cmc dobrej czystości w małej dawce ?
Podobny , trochę lepszy
NIE CZUJESZ się struty, masz bol brzucha ?
Czy chce ci się srac?
Jak byś porównał 3cmc do 3nmcje
śli chodzi o dwie poprzednie kwestie
Co brałeś dzisiaj 
Rano 1 buch zioła ,buprenorfina 0.4mg potem przerwa parę godzin , drzemka, dwa piwa 6% i teraz kreska 3mmc
Nie ma takiego jebniecia jeśli chodzi o sranie .
ZAWODNIK Dorzucił do pieca mikroskopijna dawkę 4mmc , dosłownie zostawiłem mu końcówkę kreski 
Jak się czujesz po dorzutce
ODCZULEM mała dawkę zadziałała otrzezwiajaco , czuje się dobrze 
Jak wchodziła Muzyka po 3mmc?
6/10
Jak wchodzi Muzyka po 3mmc plus małej dawce 4mmc?
7.5/10
4mmc jest mniej zamujący , 3mmc podobne do mdma
Ocena  BANI 4/10
moja ocena na podstawie obserwacji zawodnika którego znam od lat .
Działanie 8/10 jest spokojny nie wygląda jak zombi jak po fecie .
Czystość na oko 7/10 ponieważ jest brązowawe ale nie sugerować sie tym bo działanie na 90% jest świetne.
po małej dorzutce 4mmc widać że rozluźnił się o wiele mocniej . Myślę że można było by to fajnie mieszać, ale i tak nie mam hajsu na takie eksperymenty ( jeśli chodzi o większą ilość bo kreatywny jestem jak chodzi o mniejsze )
POSTARAM się coś dopisać jeszcze jeśli chodzi o zejście itp. mam dużo substancji do testów . Wracam do pisania po dłuższej przerwie docencie chociaż to że się staram 😅 albo nie chuj mnie obchodzi wasze zdanie 😂😂😂 nie no Żartuje ❤️
To mój autorski pomysł na tr , najpierw robię wywiad z zawodnikiem który jest introwertykiem ale na duże ponad 20 letnie doświadczenie na Dragi jego odpowiedzi mogą być zdawkowe pozniej informacji które
Się komuś przydać . Ja znów potrafię zadawać dobre pytania i wyciagac informacje .

• Te same pytania które zadałem jemu zadam też sobie . To zrobię już zaraz bo walnąłem kreskę 4mmc chce chociaż trochę opisać temat .
  • A postaram się pisać najbardziej profesjonalne tr jak umiem , bo śmieszy mnie to że uZytkownicy mnie nie poznają to fakt że się zmieniłem na lepsze , no i tak to zostawię mogę nawet się przyznać że aaloYlem multi konto żeby móc dalej pisać .
  • Denerwuje mnie  to że ktoś chce żebym mu potwierdził że ja to ja a nie potrafi znaleźć sposoby żeby się że mną skontaktować . Nie jestem święty , nie jestem idealny , ale jestem sprytny , momentami mare5 mam honor specyficzny lubię jak ludzie mają mnie za głupka ja im przytakuje a potem robia takie głupstwa że się nie da patrzeć na to ..
  • W każdym razie nie mówcie mi że ja się pruje do kogoś jeśli mi ktoś robi po zlosci , podważa fakty , obraża mnie, mówi że jestem samplarzem a jego ulubionym zajęciem jest wkładanie kanna do palm w dziwnym kraju i. Obserwowanie jak usna co ciekawe słyszałem że z solą też tak można zrobić . Mieliśmy się ustawić ważyłem wtedy 20 kg mniej to byś miał może coś do powiedzenia wtedy , teraz napewno nie. Odpierdol się od horssiego tyle co on ci sampli załatwił stron podal to sam mu powinni3nes dać 500 stow tylko powiedzieć żeby nie przychodził do chwilie i ty masz honor i Asady tak twierdzisz nic nie masz . Mariusz sanitariusz to nie ja proszę o usunięcie konta lub zmianę nicka najlepiej to drugie , jak odzyskam konto to dla siebie a nie po to żeby ci coś udowodnić albo kurwa nie wiem co . Horsi to forum od zera budował a teraz nie wchodzi gość który robi najlepsza robotę bo robisz z niego jakiegoś niewypłacalnego chłopa za kwotę 100 zł jak jakiś śmieć . Tyle zarabiasz i nie masz stówkę na ziomka .... Skitlles Chociaz mogłeś jednego zostawić w nie puste opakowanie bo 2lw środku dyso i kanna jestem wdzięczny za to ale się nie potrafię nie denerwować jak ktoś mnie minusuje bez powodu obraża a potem jak pisze post to go czyta i się nie potrafi ustosunkować do tego co pisze. 'czemu bo to nie jest mu na rękę , ale to już osobny temat. 

• Ide coś napisać o tym4mmc

RE: Wywiady Mariusza S 3mmc crystal - Skittles - 27.08.2026

Kto robi z Horsiego nie wypłacalnego chłopa ? Bo nawet nicku nie wypisałeś. Nikomu nie będzie chciało się domyślać po drugie sprostuj to co napisałeś na końcu, bo chuj wie o co Ci biega koleś. Pzdr