![]() |
|
Nowy format komentarza - głosówka - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: DOPAL.ORG (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pomysły i sugestie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: Nowy format komentarza - głosówka (/showthread.php?tid=6938) Strony:
1
2
|
Nowy format komentarza - głosówka - wildboar30 - 07.08.2026 Naszła mnie mysl iż fajnym pomysłem byłoby dodanie możliwości nagrań głosowych w sekcji komentarza. Wszak jest multum użytkowników zacnie wylewnych i elokwentnych którzy chcieliby przeobrażać swe myśli w bardziej dobitniejszy sposób i zarazem przekazać więcej informacji tymże sposobem. Zapraszam do dzielenia się swym zdaniem
RE: Nowy format komentarza - głosówka - Skittles - 07.08.2026 Moim zdaniem zdecydowani nie. Przecież to jest przypał. Żyjemy w czasach AI, człowieku przecież w razie jakiegoś przypału, mogli by Cię powiązać z tym co tutaj " nagrywasz po barwie głosu ". Nie wiem, nie znam się na tym do końca może pierdole głupoty. Ale nie. 🫣🫣🫣 RE: Nowy format komentarza - głosówka - Piotrek8924 - 07.08.2026 Skittles a kto do lichy ma poznać Twój głos Się wszystkim zajmie AI, żeby porządnie go z modulować. RE: Nowy format komentarza - głosówka - Skittles - 07.08.2026 I co zanim dodasz głosówke to będziesz się bawił jakimś narzędziem do zmiany barwy głosu ? Przestań... Tak jak jest teraz jest według mnie ok. Pozatym, to nie są małe pieniądze dla forum żeby to wszystko ogarnąć. RE: Nowy format komentarza - głosówka - wildboar30 - 07.08.2026 A czym mieliby połączyć? Można się logować przez onion, wrzucasz głosowke na jakiś merytoryczny temat. Z resztą jak kolega wspomniał, w dobie AL możesz modulować głos, jednak nie wiem czy bylaby jakaś potrzeba. RE: Nowy format komentarza - głosówka - Gumiś - 07.08.2026 Może jeszcze podcasty zrobimy? a tak serio, notebooklm moze takie rzeczy, więc działaj.
RE: Nowy format komentarza - głosówka - wildboar30 - 08.08.2026 Podcasty też moglby być gdyby rozmowa miał coś ciekawego do przekazania ![]() Co to tych "notebooków" zapewne masz na myśli, tudzież dytkowanie - często sprawdza się lecz w praktyce przy natłoku różnych myśli lub nie w pełni zrozumiałych słów, jest sporo poprawek
RE: Nowy format komentarza - głosówka - GlasshanD - 08.08.2026 O ile taka formuła wypowiadania sie nie jest czymś nowym nie rzadko używanym w szeroko pojetym mainstreamie tak tutaj w tym specyficznym wysublimowanym , wrażliwym i bądź co bądź leniwym świecie używek gdzie ledwo większości z trudem przychodzi napisanie słowa, a co dopiero bawić się takie audio zygzaki i choć niestety wróżką nie jestem to osobiście uważam że zapropponowany format jest czyms na wyrost inwazyjną próbą elokwentnej ingerencji w forumowe dna stworzenia z tego potwora doszywajac mu do głowy trzeciej nogi przy użyciu spinacza polewajac spaw bidziokiem ![]() Jakoolwiek powodzenia w forsowaniu tego typu szalonych idei jestem ciekaw
RE: Nowy format komentarza - głosówka - Piotrek8924 - 08.08.2026 Może założyć jakaś radiostację które opowiada o temacie RC, ostrzegając młodych ludzi jakie spustoszenie sieją dopalacze. RE: Nowy format komentarza - głosówka - GlasshanD - 08.08.2026 O prosze kolejny spanialy pomysl Radio taaaaaaa na bank beda słuchać tych elokwentnych bożych audycji te młodociane przemarzałe szybko żyjące wszystko wiedzące wybryki natury generacji xyz xd |