Nowy format komentarza - głosówka
07.08.2026, 21:01
Naszła mnie mysl iż fajnym pomysłem byłoby dodanie możliwości nagrań głosowych w sekcji komentarza.
Wszak jest multum użytkowników zacnie wylewnych i elokwentnych którzy chcieliby przeobrażać swe myśli w bardziej dobitniejszy sposób i zarazem przekazać więcej informacji tymże sposobem.
Zapraszam do dzielenia się swym zdaniem
Wszak jest multum użytkowników zacnie wylewnych i elokwentnych którzy chcieliby przeobrażać swe myśli w bardziej dobitniejszy sposób i zarazem przekazać więcej informacji tymże sposobem.
Zapraszam do dzielenia się swym zdaniem
07.08.2026, 22:05
Moim zdaniem zdecydowani nie. Przecież to jest przypał. Żyjemy w czasach AI, człowieku przecież w razie jakiegoś przypału, mogli by Cię powiązać z tym co tutaj " nagrywasz po barwie głosu ". Nie wiem, nie znam się na tym do końca może pierdole głupoty. Ale nie. 🫣🫣🫣
07.08.2026, 22:37
I co zanim dodasz głosówke to będziesz się bawił jakimś narzędziem do zmiany barwy głosu ? Przestań... Tak jak jest teraz jest według mnie ok. Pozatym, to nie są małe pieniądze dla forum żeby to wszystko ogarnąć.
07.08.2026, 23:20
A czym mieliby połączyć? Można się logować przez onion, wrzucasz głosowke na jakiś merytoryczny temat.
Z resztą jak kolega wspomniał, w dobie AL możesz modulować głos, jednak nie wiem czy bylaby jakaś potrzeba.
Z resztą jak kolega wspomniał, w dobie AL możesz modulować głos, jednak nie wiem czy bylaby jakaś potrzeba.
07.08.2026, 23:51
Może jeszcze podcasty zrobimy?
a tak serio, notebooklm moze takie rzeczy, więc działaj.
a tak serio, notebooklm moze takie rzeczy, więc działaj.
08.08.2026, 00:11
Podcasty też moglby być gdyby rozmowa miał coś ciekawego do przekazania 
Co to tych "notebooków" zapewne masz na myśli, tudzież dytkowanie - często sprawdza się lecz w praktyce przy natłoku różnych myśli lub nie w pełni zrozumiałych słów, jest sporo poprawek

Co to tych "notebooków" zapewne masz na myśli, tudzież dytkowanie - często sprawdza się lecz w praktyce przy natłoku różnych myśli lub nie w pełni zrozumiałych słów, jest sporo poprawek
O ile taka formuła wypowiadania sie nie jest czymś nowym nie rzadko używanym w szeroko pojetym mainstreamie tak tutaj w tym specyficznym wysublimowanym , wrażliwym i bądź co bądź leniwym świecie używek gdzie ledwo większości z trudem przychodzi napisanie słowa, a co dopiero bawić się takie audio zygzaki i choć niestety wróżką nie jestem to osobiście uważam że zapropponowany format jest czyms na wyrost inwazyjną próbą elokwentnej ingerencji w forumowe dna
stworzenia z tego potwora doszywajac mu do głowy trzeciej nogi przy użyciu spinacza polewajac spaw bidziokiem
Jakoolwiek powodzenia w forsowaniu tego typu szalonych idei jestem ciekaw
stworzenia z tego potwora doszywajac mu do głowy trzeciej nogi przy użyciu spinacza polewajac spaw bidziokiem

Jakoolwiek powodzenia w forsowaniu tego typu szalonych idei jestem ciekaw
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
08.08.2026, 07:46
Może założyć jakaś radiostację które opowiada o temacie RC, ostrzegając młodych ludzi jakie spustoszenie sieją dopalacze.
08.08.2026, 08:04
O prosze kolejny spanialy pomysl
Radio taaaaaaa
na bank beda słuchać tych elokwentnych bożych audycji te młodociane przemarzałe szybko żyjące wszystko wiedzące wybryki natury generacji xyz xd
Radio taaaaaaa
na bank beda słuchać tych elokwentnych bożych audycji te młodociane przemarzałe szybko żyjące wszystko wiedzące wybryki natury generacji xyz xd
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace