Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bromazepam
21.04.2026, 12:18
moje ulubione,jak ktos sie nienacpal jak swinia nie trzeba klona mozna bromka i tez da rade
25.04.2026, 20:23
Jebac_dupka x2
Porównywanie Bromazepamu do Klona
Bromazepam jest znacznie łagodniejszy i "żeby się naćpać jak świnia" trzeba by było naprawdę dużych dawek. Trudno jest zerwać taśmę na takim benzo. A klon to mistrz od wycinania pamięci i hipnozy
Porównywanie Bromazepamu do Klona

Bromazepam jest znacznie łagodniejszy i "żeby się naćpać jak świnia" trzeba by było naprawdę dużych dawek. Trudno jest zerwać taśmę na takim benzo. A klon to mistrz od wycinania pamięci i hipnozy
W kielni zero, a kielon napełnia się
8 godzin(y) temu
Uraczyłem się ostatnio bromazepamem którego chyba nie jadłem z 6 lat, jak nie więcej. Co prawda jadłem nie tak dawno temu jego triazolowego kuzyna, pyrazolam, ale to jednak jest bardziej "dzikie", i nic dziwnrgo bo wiadomo co się dzieje jak z -zepamu zrobimy -zolam ("Zolamem" bromazepamu jest pyrazolam a nie bromazolam - tak wiem, zajebisty system nazewnictwa
)
Tak mi siadło, przypomniałem sobie jakie to zajebiste gówno, że aż zamówilem sobie trochę bromka. i diazepamu na dokładke
) Tak mi siadło, przypomniałem sobie jakie to zajebiste gówno, że aż zamówilem sobie trochę bromka. i diazepamu na dokładke
horsii
Jaki pyrazolam jest dziki... Przeca to najbezpieczniejsza benzo z jaką miałem do czynienia.
Przerzucałem tego kosmiczne ilości, nawet z alkoholem i nigdy nawet nie było blisko zerwania taśmy.
Moim zdaniem bromazepam znacznie bardziej rozluźnia mięśnie i dużo bardziej seduje
Jaki pyrazolam jest dziki... Przeca to najbezpieczniejsza benzo z jaką miałem do czynienia.
Przerzucałem tego kosmiczne ilości, nawet z alkoholem i nigdy nawet nie było blisko zerwania taśmy.
Moim zdaniem bromazepam znacznie bardziej rozluźnia mięśnie i dużo bardziej seduje
W kielni zero, a kielon napełnia się