Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com
31.03.2026, 19:21
@"krzysztoff" Niestety za późno. Esco przejął temat znalezienia alternatywnego odbiorcy. Pozdrawiam.
01.04.2026, 10:51
Złożyłem pierwsze zamówienie u tego vendora. Esco wysyła info gdy paczka zostanie nadana do wysyłki czy trzeba czekać tylko na dane do odbioru?
01.04.2026, 14:43
MatthewRosenbaum
Trzeba czekać na dane do odbioru, zazwyczaj niedłużej niż tydzień.
Trzeba czekać na dane do odbioru, zazwyczaj niedłużej niż tydzień.
W kielni zero, a kielon napełnia się
03.04.2026, 13:05
Jest caly watek poswiecony opiniom piko od Esco https://dopal.org/showthread.php?tid=2195
3 godzin(y) temu
Czeslawo był okres że pakowanie było serio BARDZO przypałowe... o czym informowałam samego manka i Patrona ( 2 takie paki dotarły na moje rejony )
********** a tam wrzucony towar, który można było wyczuć palcami? raczej nie należy do ...jest "dobre czy bardzo dobre"
ale co jak co... wszystko się poprawiło od tamtych czasów... i paki już latały SPOKO ...a obecnie jest naprawdę dobrze! zresztą nie tylko ja to zauważam.
Oby tak dalej.
********** a tam wrzucony towar, który można było wyczuć palcami? raczej nie należy do ...jest "dobre czy bardzo dobre"
ale co jak co... wszystko się poprawiło od tamtych czasów... i paki już latały SPOKO ...a obecnie jest naprawdę dobrze! zresztą nie tylko ja to zauważam.
Oby tak dalej.
2 godzin(y) temu
Co prawda, to prawda.
Niejednokrotnie się nie mogłem doszukać zawartości docelowej w pace przez dobre kilka minut
Niejednokrotnie się nie mogłem doszukać zawartości docelowej w pace przez dobre kilka minut
W kielni zero, a kielon napełnia się
2 godzin(y) temu
Sugeruje zakończyć tą dyskusję nt pakowania zanim ktoś napisze tu zbyt wiele, co już czasami miało miejsce xd
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.