5F-ADB 5F-MDMB-PINACA
08.08.2026, 01:07
Tak szczerze, to dla mnie jeśli chodzi o podkład może być tytoń, nawet i kartka papieru. Ja wariacie palę to dla efektu, nie smaku 😄🤝 są przypadki że nie chce mi się pierdolić z przygotowaniem, to wiadomo. Smażę sam proch
08.08.2026, 03:44
Dobry stary sort. Nie chce mi się już tego jarać wolę jarać sobie kurwa kali no ale fajnie wogole że jest miałem jarałem to było kurwa fajnie hehe
08.08.2026, 08:17
MariuszSANITARIUSz2
Spróbuj od RCGang wtedy poczujesz różnicę. Jeśli chodzi o 5F od tego Pana to ma chujowe, w ogóle się nie rozpuszcza, na dnie pełno piachu, a i Profi się różni bardzo.
Spróbuj od RCGang wtedy poczujesz różnicę. Jeśli chodzi o 5F od tego Pana to ma chujowe, w ogóle się nie rozpuszcza, na dnie pełno piachu, a i Profi się różni bardzo.
10.08.2026, 06:41
Myślę że trochę musisz spędzić czasu na forum, zdobyć reputacji oraz nabić postów by otrzymywać sample, reputacja jest brana pod uwagę.
Wczoraj, 10:38
(07.08.2026, 16:44)Skittles napisał(a): Myślę że też będzie Kozak. Ale zamów od rcgang. Jak dla mnie oni są teraz na 1 miejscu jeśli chodzi o odczynniki. Ja zrobiłem 90g z tych 3 kanna. Palę już to jakoś 2 miesiące i nadal klepie kozacko, tak jak stary wyjadacz potrzebuje. Myślę że warto zrobić z kilogram tej maczany pochować szczelnie żeby nie zapleśniało i zostawić na lepsze czasy. Co najważniejsze rób na podkładzie z Marshmallow pure jest opcja kupię ja go zajebiście przemielonego trochę grubiej jak majeran ( bez łodyg ) Zajebiście wciąga kanna no i ten smak, dzięki któremu cofam się do sklepów stacjonarnych. Bezcenny !Rybka najlepsza jak w starym sklepie z czarnymi opakowaniami :W rybka NAJLEEEEPSZA , my lubiliśmy jechać w tramwaju , jarać i chuchać w mordę dymem z rybki ludziom w pysk oni mieli odruch wymiotny a my banie i bekę życia, w McDonald też dobrze się jarało i chuchało ludziom w pysk i obserwowało ich odruch wymiotny z frytkami w pysku - zajebisty podkład zarówno do zAbawy jak i fakt że wchłania kanna świetnie , również się podpisuje pod tym obiema rękami i jedna nogą