Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie.
7 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 7 godzin(y) temu przez kiertnik82.)
Yelddlloveescob Podobno obecna cherry jest bardzo mocna i inna od tej co była wcześniej. Sam jestem ciekaw jej działania. Jak do mnie doleci i przetestuje to napiszę coś więcej.
4 godzin(y) temu
Tak się składa że też zamówiłem, mam nadzieję że ma chociaż 10% nepa albo hexa żeby robiło jak prawdziwe fakecoco
4 godzin(y) temu
ja siie skusze na chery Coco jak wygram kiedyś. a to dlatego że lubię wiśniowy aromat i trochę żeby w bani się porobiło xD
Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
3 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 3 godzin(y) temu przez kiertnik82.)
( 4 godzin(y) temu)Yelddlloveescob napisał(a): Tak się składa że też zamówiłem, mam nadzieję że ma chociaż 10% nepa albo hexa żeby robiło jak prawdziwe fakecoco
Jak jest obecnie bardzo mocna to podejrzewam, że na jakimś stymulancie, chociaż ja bym wolał żeby tam trochę euforyka było w miksie ze stymulantem. Jakbyś przetestował pierwszy to napisz proszę chociaż dwa zdania na temat jej działania.
19 minut(y) temu
aż ślinka cieknie na takie coś,może raz spróbuje. wiśni nie próbowałem w tym roku xD
Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
1 minutę temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: mniej niż 1 minutę temu przez Yelddlloveescob.)
Przypuszczam że będzie dobrze, w końcu od Pabla tematy są wysokiej jakości
Euforyk i stymulant w tym przypadku to będzie super połączenie. 😀
( 3 godzin(y) temu)kiertnik82 napisał(a): Jak jest obecnie bardzo mocna to podejrzewam, że na jakimś stymulancie, chociaż ja bym wolał żeby tam trochę euforyka było w miksie ze stymulantem. Jakbyś przetestował pierwszy to napisz proszę chociaż dwa zdania na temat jej działania.
Euforyk i stymulant w tym przypadku to będzie super połączenie. 😀