Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Vendorzy (TELEGRAM)
27.02.2026, 06:33
KoneserPrzyspieszenia
Sugerowałbym zachować zdrowy sceptycyzm, bo nigdy nie wiadomo, czy osoba, która podsyła Ci te linki nie chce Ciebie oscamować. Do tego, aby odblokować wiadomości prywatne potrzebujesz wrzucić więcej postów i nabić więcej reputacji. Jeżeli zależy Tobie na czasie to rzuć okiem na dział partenrskich tam masz gwarantowaną "ochronę konsumenta" i w razie problemów chęć zachowania reputacji sklepu na Forum zwiększa pozytywne rozpatrzenie wniosku. Relatywnie rzadko się zdarzają prawdziwe fuck upy ze strony Vendorów, ale wciąż zasada marchewki i kija w tego typu dealach jest pomocna.
Sugerowałbym zachować zdrowy sceptycyzm, bo nigdy nie wiadomo, czy osoba, która podsyła Ci te linki nie chce Ciebie oscamować. Do tego, aby odblokować wiadomości prywatne potrzebujesz wrzucić więcej postów i nabić więcej reputacji. Jeżeli zależy Tobie na czasie to rzuć okiem na dział partenrskich tam masz gwarantowaną "ochronę konsumenta" i w razie problemów chęć zachowania reputacji sklepu na Forum zwiększa pozytywne rozpatrzenie wniosku. Relatywnie rzadko się zdarzają prawdziwe fuck upy ze strony Vendorów, ale wciąż zasada marchewki i kija w tego typu dealach jest pomocna.
Dzisiaj, 00:21
(16.01.2025, 21:41)klejofas napisał(a): Swego czasu u nas korzystałem trochę z jednej grupy takiej nie do końca otwartej, i musiałeś znać kogoś, kto Cię uwiarygodni, było też LC. Ale to oferta tylko z samymi lekami, w zasadzie dowolnymi od oxy, fent, majki, meteka przez MPH, wszelkiej maści benzo i co tam chcesz tylko aptecznego plus sterydy itp. To co miałem okazję testować bvło bez zarzutu i oryginalne apteczne produkty, szybko realizowane zamówienia, tylko wkurwiający system płatności BLIKIEM, ceny opio wszystkich mam kilka razy taniej i od ręki więc jedynie benzo od czasu do czasu, i jak rzeczy potrzebowałem na które recepty sam nie miałem jak ogarnąć online, bo np tylko specjaliści to wypisują, zamawiałem tam. A że już nie mieszkam w kraju paczkomatów to nie korzystam.
W NL korzystałem też kiedyś z dwóch dilerów telegramowych co wysyłali paki i na których znajomi z nich korzystający mi dali namiary i też złego słowa nie powiem o jakości i usłudze. Nie będę tu uogólniał, bo nie mam podstaw, akurat oba źródła były sprawdzone przez kogoś, kogo znam inaczej bym pewnie nie ryzykował w ciemno, wiec jak zawsze w życiu różnie to bywa.
Masz jeszcze tego telegrama, albo coś podobnego z opio?