Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
02.07.2026, 06:27
(30.06.2026, 23:24)HariboWPP napisał(a): garob super, cieszę się że masz takie dojścia, ale zachowaj to dla siebie. Każdy dostaje swoje paczki w odpowiednim czasie. Po co komu robić ciśnienie z tytułu lepszego albo gorszego czasu oczekiwania na zamówienie? To tylko napędza ciśnieniowych klientów do spamowania wiadomości, do sklepów. Po co? Na co to komu?Po co tu w ogóle się wtrącasz? Aha, chyba się domyślam...
Jeżeli ktoś na forum zadaje pytanie ktoś inny mu odpowiada konkretnie i na temat a jeszcze ktoś inny pisze coś od rzeczy i nie w temacie, który był poruszany bo chce sobie nabić posty, to która z tych osób tu nie pasuje?
Tylko nie odpowiadaj, proszę. To nie temat o tym a posty sobie nabij zaśmiecając inne tematy.
06.07.2026, 16:21
Fajnie jakby były jakieś benzo w magazynie. Lubie robić jedno zamówienie na stimy i do tego od razu benzo, żeby było na przetrwanie zjazdu i sen.
07.07.2026, 19:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.07.2026, 19:57 przez odjutraniepale.
Powód edycji: Literówka
)
Ktoś z fanów hajlajfa dostał kodzik dzisiaj? 
Dzięki i pozdrawiam

Dzięki i pozdrawiam
07.07.2026, 20:28
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
1 godzinę temu
Orientujecie się moze, czy jak opłaciłem paczkę wczoraj po południu to czy jest szansa na to, że dojdzie jeszcze w tym tygodniu?
57 minut(y) temu
MatthewRosenbaum
Do mnie leciała niecałe 48 h takze jest to mozliwe
Do mnie leciała niecałe 48 h takze jest to mozliwe
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace