MDMA - Opinie o produkcie
29.07.2026, 15:01
Jak ja miałem mdma, łooo trochę czasu temu, to jak w kapsulce się załączyło i po paronastu minutach zaczęło wchodzić to na oczach mgła, obraz latał a libidooo, o matko bosko. Morda się ruszała wraz z zębami które były zaciśnięte, oraz ten obłęd seksualny w oczach, zero lipy, non stop pizda.
Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
31.07.2026, 10:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.07.2026, 10:31 przez Headshotsolider.)
Miałeś ta emkę czy mówisz ogólnie o MDMA? Właśnie w tej emce co zamawiałem jakoś dwa 3 miechy temu około brakuje mi energii i libido..jeszcze ja mam. Miałem 25g a dycha jeszcze została..część rozdałem i wszyscy mają to samo zdanie...200mg doustnie usypia mnie jak jakieś opio...dziś spróbuję donosów 100mg..może sniff wejdzie bardziej energetycznie i proseksualnie..jak kiedyś jadłem wersję szampan albo brąz od ducha to libido i energia...po tej jestem zjebany jakby jakiegoś otumaniaczo usypia za jebnal
Tylko po tym sorcie tak mam..po szampanie o brązie było bardziej dopaminowo
(29.07.2026, 13:04)cepityle napisał(a): Odpuść sobie mdma w takim razie, ja też nonstop bym spał, nie mam siły ręką ruszyc. Mega nieprzyjemnego odczucia jakbym bym nachlany
Tylko po tym sorcie tak mam..po szampanie o brązie było bardziej dopaminowo
31.07.2026, 14:37
Tu na tym forum powinien być taki przycisk, włącznik/wylacznik co z automatu filtruje ci wszystkie posty Diabła666 i wszystkich jego 3948328328234 multikont, ja by sie łatwo i prosto update'owało.
Działaloby to tak, że po prostu opatrywałoby jego posty taką ramką (jak w stylu za wysoce lubiany post - zielona ramka) to tu mogłaby być pomarańczowa albo taka coś okołoczerwonego - z ostrzeżeniem "uwaga: ten post został napisany przez diabła 666. proszę na wszystko brać dużą poprawkę i stosować się do porad/metod przedstawionych z ostrożnością (jesli naprawde musisz), oraz nie dokonywać żadnych transakcji handlowych z tym uzytkownikiem'.
Działaloby to tak, że po prostu opatrywałoby jego posty taką ramką (jak w stylu za wysoce lubiany post - zielona ramka) to tu mogłaby być pomarańczowa albo taka coś okołoczerwonego - z ostrzeżeniem "uwaga: ten post został napisany przez diabła 666. proszę na wszystko brać dużą poprawkę i stosować się do porad/metod przedstawionych z ostrożnością (jesli naprawde musisz), oraz nie dokonywać żadnych transakcji handlowych z tym uzytkownikiem'.
30.08.2026, 11:29
Odebrałem paczkę wczoraj , jak wyżej to mdma usypia jesteś jak by pijany i strasznie chce się poniej spać, Libido słabe,Energii zero.Bedziecie zawiedzeni tym sortem.
30.08.2026, 12:09
Lol o czym jak o czym ale o tym mdma złego słowa bym nie powiedział mój ziomek notoryczny ćpun zajebał z 400mg może więcej nie wiem i siedział cieszył jape sam do siebie co jest oznaką bardzo wysokiej euforii
Be objective and honest.
30.08.2026, 13:06
(30.08.2026, 11:29)amiros napisał(a): Odebrałem paczkę wczoraj , jak wyżej to mdma usypia jesteś jak by pijany i strasznie chce się poniej spać, Libido słabe,Energii zero.Bedziecie zawiedzeni tym sortem.
libido slabe bo mdma to emptagoen a nie agresywny stymulant...
czujesz euforie, masz lekkie wizuale i czujesz sie przywiazany do innych a nie zwarty i gotowy do zwierzecego seksu
Pamiętaj bracie nie podawaj blanta szmacie.
31.08.2026, 16:27
Zależy jaki sort. Jadłem takie w których było więcej stymulacji a zarazem libido..wiadomo, że nie tyle co ketonach ale znacznie więcej niż w tym sorcie..
Wczoraj, 19:37
Stymulacja w euforyku?
Może ktoś ci wcisnął brązowe 3cmc jako mdma
Może ktoś ci wcisnął brązowe 3cmc jako mdma
Be objective and honest.
10 godzin(y) temu
Mdma zawsze bylo brane na imprezach po to powstalo i ma dawac energie nie nie wiadomo jaka ale cos musi byc raczej na imorezach sie nie spi i nie lezy tala moja opinia na ten temat