Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ketamina - Opinie o produkcie
16.04.2026, 12:05
(08.01.2026, 22:13)Kocia666 napisał(a): Keta caly czas trzyma poziom piekne igielki od momentu sprobowania z kazdym kolejnym dniem w ktorym testuje ta substancje coraz bardziej sie w niej zakochuje co ona robi w glowie to jest po prostu cos niesamowotego
Mam pytanie do bardziej doswiatczonych w ketaminowym temacie keta w igielkach to jest izomer s czy r ?
Postać w jakiej jest towar nie ma żadnego znaczenia,to mit z tym rozpoznawaniem izomerów po wyglądzie.
Wczoraj, 22:49
Czy ktoś w niezbyt odległej przeszłości testował ketę - czy wciąż trzyma poziom? Do tego czy wiadomo, który to izomer (szukałem na stronie, ale nie mogłem znaleźć)?
Wczoraj, 23:33
JEŚLI oni dodają TĄ KETE do DUBAI ... to ... ja pierdolę... jest grubo.
dawno mnie tak nie-sponiewierało jak po tym.... było to 5 mies. temu... ale pamiętam do dziś
dawno mnie tak nie-sponiewierało jak po tym.... było to 5 mies. temu... ale pamiętam do dziś
Ketamina trzyma poziom jest perfekcyjna moja milosc do niej dalej trwa a igielki wygladaja przeslicznie
DarkSonia wedlug mnie kete dodaja bardziej do tusi a dubai jest calkowicie na czyms innym ale oczywiscie moge.sie mylic dubai testowalem dawno temu i w bardzo malej ilosci
DarkSonia wedlug mnie kete dodaja bardziej do tusi a dubai jest calkowicie na czyms innym ale oczywiscie moge.sie mylic dubai testowalem dawno temu i w bardzo malej ilosci