Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co doprowadza cię do szału?
Dzisiaj, 05:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Dzisiaj, 06:15 przez Konwalia2568.)
Świadomość własnych ograniczeń. Łatwo stracić kontrolę, gdy wiesz, że faktycznie coś zjebałeś i to tylko i wyłącznie twoja wina. Tacy współgracze w drużynie dla przykładu, nie irytuje mnie jak źle grają, bo to nie jest zależne ode mnie. Za to jak mi nie idzie kompletnie w gierce ( takie 0/7 na midzie ) to trudno się nie wkurwić. Tylko to taka pierdoła, dawno nic mnie nie wkurwiło tak mocno. Może to lepiej, że wybuchne przy mało istotnej grze i duopartner sie posmieje przy okazji, niż jakbym przeniosła ten gniew bezpośrednio na kogoś innego.
Aktualnie mamy najłatwiejszy dostęp do wiedzy w całej historii. Wystarczy telefon z dostępem do internetu. Cała wiedza naukowa i empiryczna jest dosłownie na wyciągnięcie ręki, jednak dla niektórych to nadal za trudne.
Niemal wszystko w życiu mam na tyle dostrojone ,konrtolowane , celne i precyzyjne że ciężko wskazać mi co mogłoby doprowadzać mnie do szału, poza jednym ,a mianowicie pewnym zjawiskiem na pograniczu wiary które aktywuje się w pewnych momentach mojego życia które bacznie obserwuje próbując zrozumieć kto lub co tym steruje co jest największą zagadką z jaką przyszło mi się mierzyć także jeśli coś doprowadza mnie do szału to umykający mi ostatni i zarazen kluczowy puzel tej niesamowicie tajemniczej magicznej ukladanki
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
6 godzin(y) temu
Hamski ryk wydechu w samochodach, wszelakie muchy muszki robactwo pająki.
Dostaję białej gorączki
Dostaję białej gorączki
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
18 minut(y) temu
muszki owocówki są mega wkurwiające
no i wkurwiają mnie niedzielni kierowcy na drogach, którzy jadą jakby mieli klapki na oczach
no i wkurwiają mnie niedzielni kierowcy na drogach, którzy jadą jakby mieli klapki na oczach

![[Obrazek: Bez-tytuu22.jpg]](https://i.postimg.cc/593sb7TM/Bez-tytuu22.jpg)