Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy pieniądze naprawdę dają szczęście? 28.07.26
Dzisiaj, 09:10
Niewątpliwie są niezbędne do podstawowego funkcjonowania utrzymania sie przy życiu jak również są środkiem do realizowania wszelakich uciech ,przyjemnosci których to posiadanie może i barszo czesto daje to swoiste szczęście, spełnienie
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
Dzisiaj, 09:13
kiedys napisalem taki wers:
co mi z hajsu skoro nie wiem dokad biegne? hajs to jest narzedzie, gdy marzenie jest priorytetem
i tak uwazam, daja szczescie jak sa potrzebne w pogoni za jakims celem i marzeniami
co mi z hajsu skoro nie wiem dokad biegne? hajs to jest narzedzie, gdy marzenie jest priorytetem
i tak uwazam, daja szczescie jak sa potrzebne w pogoni za jakims celem i marzeniami
Siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? – Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… nie da się, niestety.
Dzisiaj, 10:51
Piniondze szczęścia nie dajom, ale bez nich to nie ma życia. Pieniądz to rzecz niezbędna,lecz nadmiar waluty może nieźle namieszać w głowie.
Dzisiaj, 11:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Dzisiaj, 11:16 przez kiertnik82.)
Pieniądze dają szczęście, bo można za nie kupić więcej dopków 😀
A tak na serio to uważam, że nie dają szczęścia, ale w znacznym stopniu ułatwiają i poprawiają komfort życia. Są nam niezbędne, żeby móc normalnie funkcjonować w społeczeństwie.
A tak na serio to uważam, że nie dają szczęścia, ale w znacznym stopniu ułatwiają i poprawiają komfort życia. Są nam niezbędne, żeby móc normalnie funkcjonować w społeczeństwie.
11 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11 godzin(y) temu przez hulerkfow23.)
Dają szczęście, ale tu nie chodzi o bogactwo. Chodzi o to, żebys mógl dziecko wysłać na wycieczkę szkolną, pójść do dentysty i jeszcze mieć co jeść. Pieniądze dają ci ta wolność wyboru, swobodę dzięki której nie musisz sobie niczego żałować i spokój, że "w razie w" masz jakieś zabezpieczenie finansowe.
Pieniądze też mogą ci pomóc przeżyć. Ile osób zmarło w 6 letniej kolejce na NFZ?
Dopóki jesteś sam, to jeszcze możesz zawsze ogarnąć sobie jakieś zamienniki. Jak masz babę i/lub dziecko oraz rodzinę, która powinieneś wspierać to zaczynasz rozumiec czemu pieniądze są naprawdę istotne.
Pieniądze też mogą ci pomóc przeżyć. Ile osób zmarło w 6 letniej kolejce na NFZ?
Dopóki jesteś sam, to jeszcze możesz zawsze ogarnąć sobie jakieś zamienniki. Jak masz babę i/lub dziecko oraz rodzinę, która powinieneś wspierać to zaczynasz rozumiec czemu pieniądze są naprawdę istotne.
Test
11 godzin(y) temu
Jak się potrafi z nich mądrze korzystać to jak najbardziej są środkiem do osiągnięcia szczęścia.
Ja nie potrafię ale i tak jestem szczęśliwy
Ja nie potrafię ale i tak jestem szczęśliwy
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.

![[Obrazek: bielsze-nie-bedzie.jpg]](https://i.postimg.cc/gkR13HP3/bielsze-nie-bedzie.jpg)