Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ketamina i fevarin
Wczoraj, 19:39
Siema ostatnio zaczalem brac fevarin ale lubie se tez nieraz walnac ketamine i sie zastanawiam czy ma to jakies skutki uboczne ktos cos wie?
Keta i SSRI niosą ryzyko zespołu serotoninowego. Skrajnie ryzykowne.
Nie ma czym się chwalić, ale podczas regularnego obcowania z ketaminą, o-pce, 3-ho-pcp i 3-meo-pce brałem na noc Trittico (też SSRI) i na początku na rano Wenlafaksyne i nic mi się nie stało, ale to że mi się nie stało, nie znaczy, że Tobie się nie stanie. Na własne ryzyko igrałem z ogniem. Oprócz dużego ryzyka zespołu serotoninowego i tego, że jest to skrajnie niebezpieczne, mam odczucia, że SSRI zabiera OGROMNĄ część magii dyso. Więc nie polecam.
Nie ma czym się chwalić, ale podczas regularnego obcowania z ketaminą, o-pce, 3-ho-pcp i 3-meo-pce brałem na noc Trittico (też SSRI) i na początku na rano Wenlafaksyne i nic mi się nie stało, ale to że mi się nie stało, nie znaczy, że Tobie się nie stanie. Na własne ryzyko igrałem z ogniem. Oprócz dużego ryzyka zespołu serotoninowego i tego, że jest to skrajnie niebezpieczne, mam odczucia, że SSRI zabiera OGROMNĄ część magii dyso. Więc nie polecam.
7 godzin(y) temu
Dziekuje za odpowiedz bo niezle bym sie wjebal w takim razie nie ma co ryzykowac