co najlepsze do wyra?
12.09.2026, 09:22
Siemanko, co przetestowaliscie i po czym bylo najciekawiej w lozku?
Jaka jsst najlepsza i najmniej szkodliwa podkrętka? poki co ja mam stestowany tylko kokos i spoko bylo
Jaka jsst najlepsza i najmniej szkodliwa podkrętka? poki co ja mam stestowany tylko kokos i spoko bylo
1 godzinę temu
No dla mnie mef i 3cmc, wczuwam się totalnie i uwielbiam być zarówno romantykiem jak i szalonym ogierem, magia.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
Jeslj szukasz łóżkowego podkręcenia to faktycznie jak wyżej extazy może temu sprostac ale malo co potrafi tak spowolnić czas na zegarze i zatrzymać w łozku pannę do niezapomnianych z mało czym porównywalnych dzikich igraszek jak na szanownej ,słodkiej i bezkompromisowej pihp czy pvp
I tu muszę przestrzec jeśli jeszcze tego nie wiesz że ma to swą cenę że gdy raz na niej tak seksu zakosztujesz bo jest to iście doznanie magiczne zwyczajnie nie zwyczajnie kolejnym bez niej razem mozesz odczuć swoisy niedosyt aka depresyjną pustkę że ciezko bedzue później odbudować odzyskać ten naturalny niczym nie zmącony feeling
Ale to moje subiektywne odczucie i doświadczenie takze na Ciebie może zadziała inaczej i tego życzę w razie takiego właśnie wyboru
I tu muszę przestrzec jeśli jeszcze tego nie wiesz że ma to swą cenę że gdy raz na niej tak seksu zakosztujesz bo jest to iście doznanie magiczne zwyczajnie nie zwyczajnie kolejnym bez niej razem mozesz odczuć swoisy niedosyt aka depresyjną pustkę że ciezko bedzue później odbudować odzyskać ten naturalny niczym nie zmącony feeling

Ale to moje subiektywne odczucie i doświadczenie takze na Ciebie może zadziała inaczej i tego życzę w razie takiego właśnie wyboru
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
34 minut(y) temu
Nie wiem czemu lub czy ma to jakiekolwiek powiazanie ze soba, ale mega fajnie zawsze odczuwalem kokos + pregabaline, wiadomo kokos i alkohol tez mega w moderowanych dawkach zeby wszystko dzialalo, oraz xtc rowniez ale odziwo nie tak jak powyzej wymienione, byc moze za duza lub mala dawka. Jak katynony po tym jeszcze nie testowalem ale po samym uczuciu po zazyciu, wiem ze byloby niesamowicie tez - pewnie najlepiej, trzeba stestowac

)