Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Opioidy - Ogólna dyskusja
02.10.2024, 02:07
(03.09.2024, 17:04)Lifeisbrutal napisał(a): Przyjąłem ostatnio powyżej 400mg, ale było to w kropelkach o ile ma to jakieś znaczenie. I żadnych skutków ubocznych nie doświadczyłem.
Krople Tramadolu mają równoważny efekt 1,25 razy w porównaniu z kapsułką lub proszkiem Tramadol HCL.
Ze względu na wchłanianie można przyjąć więcej niż 500 mg zamiast 400. W takim przypadku należy zawsze zastosować co najmniej 0,5 do 1 mg diazepamu, aby uniknąć ryzyka wystąpienia drgawek.
Staraj się nie używać go przed pójściem spać, a jeśli to zrobisz, śpij w pozycji embrionalnej.
11.07.2025, 03:36
Na mnie Tramadol nie działał. Z racji braku dostępu zakończyło się tylko na kodeinie z czym mam do tej pory największy problem. Ten spokój i ciepełko lubię najbardziej, ale wbiłem sobie do głowy, że nie sięgnę po żaden inny!
17.07.2025, 18:16
Tramadol to dziadowstwo, jedyny opioid chyba po jakim nie czuje absolutnie, kompletnie, totalni żadnej euforii, nic. Tylko sedacja, i zero przyjemności. O-DSMT jest troche przyjemniejsze, już takie dające jakąś tam radosć z zażycia ale to też nie taki rodzaj czapy jakosciowo jak np. po chociazby kodeinie.
07.02.2026, 08:51
Wszystko mnie uzależnia, nawet kiedyś w tabletki z kofeiną się wjebałem, benzo to wiadomo, dopki maczanki i inne , piguly no doslownie wszystko, papierosy juz ograniczam, alko odstawilem
A Heroinke to paliłem 2 tygodnie wtedy nie pamiętam dokładnie jak się po tym czułem ale było zajebiście pewnie skoro latałem ogarniać 3-4 razy dziennie kulki na berlinie.
Wróciłem do PL, zamowilem paczke jakies RC, nigdy wiecej nie myslalem o heroinie, 8 lat minelo i w sumie moglbym sprobowac ale to ostatni narkotyk ktory chce - nie z powodu uzaleznienia bo juz odstawilem, jakos nie siedzi mi te narko.
Tramadol bralem jeszcze dluzej, czesciej i wiecej, czysty bez zadnych dodatkow paracetamolow itd. kropelki tez - nie wroce do tego niby bralem ale ta faza to nie wiem co to bylo. W szpitalu w karcie napisali nastroj euforyczny a ja sie czulem normalnie.
Nie wiem o co tu chodzi
A Heroinke to paliłem 2 tygodnie wtedy nie pamiętam dokładnie jak się po tym czułem ale było zajebiście pewnie skoro latałem ogarniać 3-4 razy dziennie kulki na berlinie.
Wróciłem do PL, zamowilem paczke jakies RC, nigdy wiecej nie myslalem o heroinie, 8 lat minelo i w sumie moglbym sprobowac ale to ostatni narkotyk ktory chce - nie z powodu uzaleznienia bo juz odstawilem, jakos nie siedzi mi te narko.
Tramadol bralem jeszcze dluzej, czesciej i wiecej, czysty bez zadnych dodatkow paracetamolow itd. kropelki tez - nie wroce do tego niby bralem ale ta faza to nie wiem co to bylo. W szpitalu w karcie napisali nastroj euforyczny a ja sie czulem normalnie.
Nie wiem o co tu chodzi
3 godzin(y) temu
Siema. Pytanie - wszedlem w posiadanie fake lean (sklad 100% pewny jestem), 10ml =5mg morfiny 20mg pregabaliny i 4mg hydroksyzyny, mam tolerke osobiscie ale znajomy chce sprobowac. Mniej wiecej znam dawkowanie ale on jest bez tolerancji na opio i pregabaline myslalem nad dawka 20ml zeby sobie popijal - nie wiem czy za slabe czy za mocne dlatego sie pytam i 2. Czy pregaba nie zjebie dzialania opio bo niby jest na spotegowanie ale no czy warte zakupu sie dowiem za pare dni, moze idealnie jest zrobione🤷♂️
3 godzin(y) temu
Alannnnn
Brałem Pregabalinę w dawkach 600-1200mg z Tramadolem i nic mi nie było - ale nie wiadomo jak zadziała to na kolegę.
Nie wiem tylko po chuj tam ta hydroksyzyna. Dla złagodzenia działania histaminowego, czy po prostu żeby delikwenta uśpić?
Brałem Pregabalinę w dawkach 600-1200mg z Tramadolem i nic mi nie było - ale nie wiadomo jak zadziała to na kolegę.
Nie wiem tylko po chuj tam ta hydroksyzyna. Dla złagodzenia działania histaminowego, czy po prostu żeby delikwenta uśpić?
W kielni zero, a kielon napełnia się
( 3 godzin(y) temu)doxyou napisał(a): Alannnnn
Tak na świąd, miala byc prometazyna ale gostek mi napisal ze nie przyszla mu to wjebal mi hydro ale dawkowanie nie za duze akurat nie uspi a co do dawkowania dla kolegi myslisz ze 20ml zeby popijal i poczuje czy wiecej/mniej?
I jeszcze jedno bo rowniez mam Hydromorfon - nie ma o nim watku chyba a ja do tworzenia opisow sie nie nadaje a moze ktos ma wiedze jak polepszyc wchlanianie? Doustnie ma 10-30% a donosowo 40-60% ale wiem ze jakies myki z jakas oliwa z oliwek zeby sie wchlanialo lepiej itp bo dziala spoko ale drogie to, to chce wykorzystac dobrze a w okablowanie nie wale a do dupy nie mam pojecia w jaki sposob zebh sie wchlonelo😬😬