3-HO-PCP
18.04.2026, 11:16
Można to gdzieś dostać jeszcze? Najlepiej bez oczekiwania na wysyłkę 2 tygodnie:p
18.04.2026, 23:06
w pierwszym lepszym sklepie z koncowka .nl powinno sie dostac, na szczescie do tego sie jeszcze nie dobrali, z tego co widze na stronie tzw. holenderskiego nauczyciela chociazby jest dostepny
10 godzin(y) temu
Bardzo miłe wspominam to dyso :W miałem 250 mg rozpucilem to w 100ml spirytusu musiałem zrobić kąpiel wodna , miałem to około dwóch trzech tygodni a piłem to po trochu, na sam koniec wypiłem to prosto ze słoika, obudziłem się na następny dzień rano bo zrobiłem to wieczorem rozjebany na podłodze z lekkim bólem serca ale po za tym było zajebiście
polecam to dyso każdemu
polecam to dyso każdemu
10 godzin(y) temu
Ja myślę że fajnie by było zrobić mix 3 Ho pcp z 4mmc albo 3-cmc myślę że 5-10 mg 3 Ho pcp do jednej dawki sniffem MMC lub CmC było by świetnym zastosowaniem
tyle że Ho dłużej trzyma niż 2cb , a MMC krócej więc były by dorzutki
to mogło by być albo zajebiście ciekawe albo skrajnie niebezpieczne ale w każdym razie ciekawie było by zrobić po prostu takiego gięta przerobić go i zobaczyć jak działanie myślę że mega ciekawie by było .
tyle że Ho dłużej trzyma niż 2cb , a MMC krócej więc były by dorzutki
to mogło by być albo zajebiście ciekawe albo skrajnie niebezpieczne ale w każdym razie ciekawie było by zrobić po prostu takiego gięta przerobić go i zobaczyć jak działanie myślę że mega ciekawie by było .