Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Za czym ostatnio płakałeś? 06/20
20.06.2023, 22:41
Płakałem z myślą , że mojej mamie się pogarsza i wizja tego, że jej kiedyś nie będzie potęgowała płacz
21.06.2023, 00:29
dzisiaj, bo ojczym walczy z samym sobą i szuka granic, a gdy je przekroczy, dopiero pójdzie do szpitala
oby nie za pozno
oby nie za pozno
21.06.2023, 09:04
Sory za offtop ale nie daję mi to spokoju... Kurwa wy naprawdę płaczecie za workiem alfy która się skończyla??!!! °_•
Czy wy kurwa nie macie większych problemów? Jeżeli tak to uważajcie bo jak nagle się pojawia poważne problemy to zmiecie was z planszy
Czy wy kurwa nie macie większych problemów? Jeżeli tak to uważajcie bo jak nagle się pojawia poważne problemy to zmiecie was z planszy
21.06.2023, 14:01
Ostatnio płakałam, kilka dni temu, nie za czymś, ale z czyjegoś powodu. Mój syn zdał teoretyczny egzamin zawodowy z wynikiem 39/40 punktów.
Na wstępie odniósł się do swoich wyników ćwiczeniowych, dopiero później dodał, ze był to ogólnie najlepszy wynik wśród informatyków jego rocznika w danej szkole.
Kiedy Twoje dziecko staje się lepszą wersja siebie są powody do wzruszenia.
Na wstępie odniósł się do swoich wyników ćwiczeniowych, dopiero później dodał, ze był to ogólnie najlepszy wynik wśród informatyków jego rocznika w danej szkole.Kiedy Twoje dziecko staje się lepszą wersja siebie są powody do wzruszenia.