Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Klonazepam
16.05.2026, 20:15
Mortka się dorwał do kloników, z czasem napisze więcej teraz było ciężko napisać i to
11.06.2026, 17:07
Mortka trzyma balans, praca, życie, benzo, browarki
wie jak być benzo zmorą, po skrócie klonik plus kilka piwek = sen nic innego nie doświadczyła mortka bo bez harnoldków nie miał okazji, zawsze tak samo :p
Za to clobro pressiki mieszane z harnoldkami oj kurwa
wie jak być benzo zmorą, po skrócie klonik plus kilka piwek = sen nic innego nie doświadczyła mortka bo bez harnoldków nie miał okazji, zawsze tak samo :pZa to clobro pressiki mieszane z harnoldkami oj kurwa
11.06.2026, 17:13
Zazdroszczę tej wspaniałej umiejętności, ja zawsze w 2 dni zjem tyle ile mam, choćby to była cała łopata sproszkowanego benzola i naodpierdalam trzody
W kielni zero, a kielon napełnia się
15.06.2026, 02:08
(11.06.2026, 17:13)doxyou napisał(a): Zazdroszczę tej wspaniałej umiejętności, ja zawsze w 2 dni zjem tyle ile mam, choćby to była cała łopata sproszkowanego benzola i naodpierdalam trzody
To ja w zelszy piatek sie zalamalem od benzoli, calkowicie czysty bylem miech i, dwie paki Sedamu 2mg + 1op 2mg Xanaxu
. Moj narkomaski mozg mi to tak tlumaczy ze wytrzymam i tyllko bede jadl se 0,5 xana na jakas okazje rzadko lub 6mg bromka. Zobaczymy jak wyjdzie. Minal tydzien i bromkow dwa listki zjdalem i cos tam xanaxy walilem sobie
. No kurwa idiota ale tak z 10mg xana poszlo. I gdyby nie jebane benzole to za chwuja nie ogarnalbym sobie 4 fifiek bombek 2geta prawilnego nepika i tego nie wypali sam jak nagorszu cpun. Zreszta co tu gadac przecie nim jestem.
Patrz Komu Ufasz
U mnie te dawki są nieco większe 
Zjadłem 500mg bromazolamu w tydzień, ale nie polecam iść w moje ślady, to co naodpierdalałem na nieświadomce mogliby zekranizować i dodawać do każdej paczki benzo jako przestrogę. Tak jak zdjęcia zwłok i rozjebanych płuc na paczkach fajek.
U mnie było tylko troszkę bardziej drastycznie

Zjadłem 500mg bromazolamu w tydzień, ale nie polecam iść w moje ślady, to co naodpierdalałem na nieświadomce mogliby zekranizować i dodawać do każdej paczki benzo jako przestrogę. Tak jak zdjęcia zwłok i rozjebanych płuc na paczkach fajek.
U mnie było tylko troszkę bardziej drastycznie
W kielni zero, a kielon napełnia się
Ja tam się wyzerowałem od klonów przez dwa lata i teraz paczuszkę sobie zalatwilem. Dawno nie czułem miętowego smaku tych cukierków, ale teraz ostrożnie podchodzę do zdegustowana się tymi pastylka mi 

(29.10.2025, 17:25)EmStO napisał(a): Kiedyś kiedyś ta wiśnia mi zajebiscie podchodziła zreszta nie tylko mi ✌️