Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Lubiłeś chodzić do szkoły? 23/04/2026
04.05.2026, 23:27
Do szkoły? Różnie to bywało, ale jak typowe dziecko milej było leniwie przesiadywać w domu.
Do liceum? Wstawanie i podróż były męczące, ale jak się udało przez to przeforsować, to przeważnie wychodziłem styrany, ale usatysfakcjonowany.
Do liceum? Wstawanie i podróż były męczące, ale jak się udało przez to przeforsować, to przeważnie wychodziłem styrany, ale usatysfakcjonowany.
28.05.2026, 21:25
Nie. Źle wspominam czasy szkolne. Chciałem być lubiany przez wszystkich, co było niemożliwe i jak sobie przypominam jak bardzo chciałem się pod każdego dostosować, to mam ciary żenady i wstrętu.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
11.06.2026, 12:30
Jakiejś tragedii nie było, ale chyba jak każdy wolałem zostać w domu zamiast iść do szkoły. Dobrze za to wspominam okres studiów, ponieważ była to jedna wielka impreza
Patrząc na szkołę teraz przez pryzmat czasu to z chęcią bym do niej wrócił, jeżeli jedynym problemem miała by być nauka zamiast tych wszystkich problemów życia dorosłego.
Patrząc na szkołę teraz przez pryzmat czasu to z chęcią bym do niej wrócił, jeżeli jedynym problemem miała by być nauka zamiast tych wszystkich problemów życia dorosłego.
11.06.2026, 16:30
Os czasu do czasu bywały takue dni że szukałem tylko wymówki aby pozostać w domu ale patrząc ogolnie przez całokształt mej edukacji naprawde cieszyłem sie z tego że maszeruje do szkoły przede wszystkim w szkole średniej i krajowych turniejach koszykówki między szkolnych co pozostawiło mi wspaniale wspomnienia .
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace