jaki telefon?
28.05.2026, 23:12
przymierzam się do kupna nowego telefonu i mam pytanie jaki smartfon możecie polecić? Żeby szybko chodził i wczytywał aplikacje i miał w miare dobrą baterie, koszt do 1000 - 1500 zł
04.06.2026, 08:33
W ostatnim roku przerabiałem realme, redmi i teraz mam szajsunga to z tej trójki najlepiej wypadało redmi.
Realme się wieszał, szajsung ma kurewsko słabą antenę, redmi działało bardzo przyzwoicie bez lagów dopóki mi nie poleciał po schodach xd
Realme się wieszał, szajsung ma kurewsko słabą antenę, redmi działało bardzo przyzwoicie bez lagów dopóki mi nie poleciał po schodach xd
04.06.2026, 23:24
Zawsze i wszędzie iPhone
do tej pory wysyłają między miastami moją jedenastkę już jakieś 6 lat chyba i nie mogą otworzyć
do tej pory wysyłają między miastami moją jedenastkę już jakieś 6 lat chyba i nie mogą otworzyć
01.08.2026, 23:11
Śmiało moge polecić samsung a55 mam go od dwóch lat i ani razu nie pomyślałem o zmianie cenowo spokojnie da rade dorwać go za 1500 jak nie mniej dzisla,przelicza ,namierza ,eliminuje jak szalony jakby byl stworzony z przez jaiegos wizjonera kosmite czy innego stwora co zna sie na tej robocie 
Gra która jest tu wybornym testerem wydajności to.Całl of duty dziala na ultra tak płynnie ze bardziej sie nie da,a co dopiero reszta gier apek etc
120 Hz ,6 6 amoled, 8<>12 ram
Jeśli komuś to za mało to jest dzikus

Gra która jest tu wybornym testerem wydajności to.Całl of duty dziala na ultra tak płynnie ze bardziej sie nie da,a co dopiero reszta gier apek etc
120 Hz ,6 6 amoled, 8<>12 ram
Jeśli komuś to za mało to jest dzikus
01.08.2026, 23:27
Up.
Nie wątpię że jesteś zadowolony bo to świetny wybór ten a56 i tez mam w planie niebawem go kupić będzie godnym następcą starszego brata
Nie wątpię że jesteś zadowolony bo to świetny wybór ten a56 i tez mam w planie niebawem go kupić będzie godnym następcą starszego brata
08.08.2026, 18:27
Xiaomi Redmi 15 PRO. Polecam do Gierek i ogólnie pod względem baterii i jakości ekranu Kozak.

telefon już jakiś czas temu został kupiony i zdecydowałem się na samsunga a56 czyli podobny model do twojego mordo