Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Marvel
17.06.2026, 11:21
(17.06.2026, 10:18)DarkSonia napisał(a): W tych ocenach wynalazków trzeba wziĄĆ najwazniejszą rzecz pod uwagę... wszystko to jest produkowane w garażu, i raczej nie ma metki "oryginalnego" pochodzenia.
Dzisiaj ibuprom z lidokainą sobie wypchasz w maszynie do tabletek i grawerem punishera i będzie to samo... ( to oczywiście żart, ale pokazuję tylko że dziś wszystko se możesz nazwać wszystkim )
W tej branży liczą się tak naprawdę recenzje konsumentów i vendorzy, którzy mają już jakąś przeszłość handlową, a nie nazwa narkotyku i wygląd, który jak już wielu się przekonało czasami ma nie wiele wspólnego z siłą rażenia.
Trochę tą wypowiedzią przeczysz swojemu poprzedniemu postowi, gdzie zapytałaś "ciekawe co tam siedzi" a teraz stwierdziłaś, że może siedzieć wszystko zależnie jak kto to wyprodukuje
Nie widzę zaprzeczenia w tym że PYTAŁAM co tam siedzi, do STWIERDZENIA ze może tam być wszystko ...przecież to jednolinijne myślenie, które w skrócie mówi...
"CHUJ WI CO TAM JEST"
coś ty taki spięty
- a jeśeli odebrałeś to jako atak na siebie i swoją wypowiedź ( zresztą jak co drugi który tu ze mną się zdaniem wymienia ) to bądź spokojny.,.. to ogólna wypowiedź, niczego Ci nie zarzucam, zresztą wystarczy przeczytać to raz jeszcze...
ktoś rzuca tabsa... napis marvel /../. i spoko... nie wiem mam się podjarać? czy jak? to sobie o tym prawię.
W sumie od tego chyba mamy forum nie? Czy to napisałam Ci zrozumiale czy znowu sobie czymś przeczę?
"CHUJ WI CO TAM JEST"
coś ty taki spięty
- a jeśeli odebrałeś to jako atak na siebie i swoją wypowiedź ( zresztą jak co drugi który tu ze mną się zdaniem wymienia ) to bądź spokojny.,.. to ogólna wypowiedź, niczego Ci nie zarzucam, zresztą wystarczy przeczytać to raz jeszcze...
ktoś rzuca tabsa... napis marvel /../. i spoko... nie wiem mam się podjarać? czy jak? to sobie o tym prawię.
W sumie od tego chyba mamy forum nie? Czy to napisałam Ci zrozumiale czy znowu sobie czymś przeczę?
17.06.2026, 11:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.06.2026, 11:32 przez kiertnik82.)
Nie jestem spięty, po prostu czytam cały wątek i inaczej odebrałem to co mówiłaś na początku z tym co napisałaś teraz. W takim sensie, że ciekawe co siedzi w marvelu, stwierdzając potem, że wszystko tam może być. Zwróciłem na to tylko uwagę, to nie było złośliwe. Chyba nie do końca rozumiesz moje intencje jeżeli coś napiszę.
Ja nie odebrałem tego jako żaden atak, ani nic takiego. Masz inne zdanie i spoko, tak jak mówisz forum jest od tego, aby dyskutować, a ja się tu na pewno nie zamierzam z nikim sprzeczać i kłócić.
Ja nie odebrałem tego jako żaden atak, ani nic takiego. Masz inne zdanie i spoko, tak jak mówisz forum jest od tego, aby dyskutować, a ja się tu na pewno nie zamierzam z nikim sprzeczać i kłócić.
17.06.2026, 11:37
Myślę, że się da
, ja jestem osobą taką, że wali prosto z mostu i z góry wykłada kawę na ławę. Jak coś mi nie pasuje to napisze, jak z kimś mam jakiś problem to go wyjaśnię.
A wracając do tematu marvela to myślę, że w oryginalnym jest mdma, ale ile i z jakimi dodatkami to wie tylko ten co to wyprodukuje
ewentualnie przetestuje i oceni "na oko" ile tam może być
, ja jestem osobą taką, że wali prosto z mostu i z góry wykłada kawę na ławę. Jak coś mi nie pasuje to napisze, jak z kimś mam jakiś problem to go wyjaśnię. A wracając do tematu marvela to myślę, że w oryginalnym jest mdma, ale ile i z jakimi dodatkami to wie tylko ten co to wyprodukuje
ewentualnie przetestuje i oceni "na oko" ile tam może być
No i właśnie do tego DONŻOM moje zapytania i stwierdzenia...
bo:
Tytek se zarzuca tu "marvelka" no i w sumie to tyle...
No a my forumowicze sobie możemy o tym trochę popierdolić - chociaż dla niego będzie to atak, że pewnie jakąś hujnie wpierdala - znam go
spokojnine TYTEK 3mam kciuki, że masz tam MDMA a moje żarty odn składu - to tylko żarty... które poniekąd są życiowe, bo dokładnie to co napisałam siedzi zazwyczaj w "podruPkach" ... a odczucia są podobne. No dobra, czy podobne... każdy kto chociaż raz miał do czynienia z MDMA będzie wiedział, że TO może tam siedzieć albo i nie... pomijając już to że nawet do MDMA może być coś dodane, co powoduje większą wyrazistośc samej stymulacji czy samego peaku... ale to zapewne wiesz TYTUSEK
bo z niejednego piecyka chlebek jadłeś pysiaku!
no i to tyle odemnie, nie bić, Tofam was, i takie tam
bo:
Tytek se zarzuca tu "marvelka" no i w sumie to tyle...
No a my forumowicze sobie możemy o tym trochę popierdolić - chociaż dla niego będzie to atak, że pewnie jakąś hujnie wpierdala - znam go
spokojnine TYTEK 3mam kciuki, że masz tam MDMA a moje żarty odn składu - to tylko żarty... które poniekąd są życiowe, bo dokładnie to co napisałam siedzi zazwyczaj w "podruPkach" ... a odczucia są podobne. No dobra, czy podobne... każdy kto chociaż raz miał do czynienia z MDMA będzie wiedział, że TO może tam siedzieć albo i nie... pomijając już to że nawet do MDMA może być coś dodane, co powoduje większą wyrazistośc samej stymulacji czy samego peaku... ale to zapewne wiesz TYTUSEK
bo z niejednego piecyka chlebek jadłeś pysiaku!no i to tyle odemnie, nie bić, Tofam was, i takie tam
20.06.2026, 23:27
Mity jakieś tworzycie. Bez badań towaru nie dowiesz się tego ile cukru jest w cukrze i tyle w temacie.
Wczoraj, 13:48
Metoda organoleptyczna czasami pozwala dość dobrze ocenić ile jest tego cukru w cukrze
W kielni zero, a kielon napełnia się