Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4coins wypłata środków/fake dane
28.07.2026, 07:20
Tak więc przestrogą dla wszytkich ten wątek powinien być, i ogólnie informacją: 4coins to sie używało 10 lat temu - dosłownie. Teraz tylko głupi by za ich posrednictwem tam coś próbował kupować, RC opłacać.
Macie bitomaty (wielu różnych firm), trocadory, rzeczy typu vocher/giftcard za crypto, kangi, srangi, i prywatne wymiany, i multum innych rzeczy i mówie o samych sposobach kupna btc, bo jeszxze jakby podawać gdzie można wymieniać btc na monero czy coś na monero to wymieniać by można.
A niektórzy co chyba na dość długą drzemkę przysnęiii w 2015 paląc jeszcze starego mocka z wiadra na AM2201, teraz sie obudzili z kannabinoidowej hibernacji i mimo że rynek wywrócony do góry nogami, to ci odruchowo i tak ida do 4coins
Macie bitomaty (wielu różnych firm), trocadory, rzeczy typu vocher/giftcard za crypto, kangi, srangi, i prywatne wymiany, i multum innych rzeczy i mówie o samych sposobach kupna btc, bo jeszxze jakby podawać gdzie można wymieniać btc na monero czy coś na monero to wymieniać by można.
A niektórzy co chyba na dość długą drzemkę przysnęiii w 2015 paląc jeszcze starego mocka z wiadra na AM2201, teraz sie obudzili z kannabinoidowej hibernacji i mimo że rynek wywrócony do góry nogami, to ci odruchowo i tak ida do 4coins
Piotrek8924 Jak na słupa masz konto to raczej wszystko cool. Ale jak kupujesz na swoim prywatnym, osobistym koncie revolut btc i płacisz w tych btc za dopki to pogratulować głupoty
28.07.2026, 11:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.07.2026, 11:09 przez Piotrek8924.)
Też Revolut płace.
To to jak płacisz kurwa mać?
To to jak płacisz kurwa mać?
28.07.2026, 12:14
(16.07.2026, 19:14)Palko napisał(a): Dzięki wszystkim za rady bo miałem zamiar bawić się w pisanie maili a tu faktycznie wystarczyło zadzwonić i 2 min temat ogarnięty, ogólnie przy takich sumach nie robią problemów.
Wypłacili.
Świetnie.
Mówiłem, dzwonić i gadać i się ogarnie.
Ogólnie szkoda mi że zwineli biznes bo dla mnie to był najlepszy serwis, zawsze wszystko szło załatwić na infolini w razie sraki.
Pozdrawiam
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.