Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wasze sposoby na dobre nawodnienie
31.05.2026, 00:10
Też sobie nie wyobrażam przygotowywać czegokolwiek specjalnego do picia podczas ćpania, choć i tak zaliczyłem progres, że trzymam butelkę wody koło siebie, żeby pić częściej niż miałem w zwyczaju xd
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
31.05.2026, 12:07
Podczas lotu to czasem trudno jest usupać odpowiednio gramaturowo temat aby nie przegiąć a co dopiero lecieć do kuchni szykować napoje haha
13.06.2026, 00:44
Słyszałem, że najlepszy sposób na nawodnienie to picie wody
W kielni zero, a kielon napełnia się
13.06.2026, 12:38
Ja piję na siłę.
Szykuje sobie jakies 5-7 kubków z wodą i cytryną albo jakieś izotoniki i nastawiam budzik z przypomnieniem na co godzinę.
Szykuje sobie jakies 5-7 kubków z wodą i cytryną albo jakieś izotoniki i nastawiam budzik z przypomnieniem na co godzinę.
W kielni zero, a kielon napełnia się
13.06.2026, 13:03
Tradycyjnie w przeddzień zabaw z rc uzupełniam lodówkę po brzegi w różnorakie kolorowe napoje i wody niegazowane,a kilka z nich ląduje w zamrażarce bo takie mocno zmrożone w momentach zagotowania sie czajnika działają niczym boski palec na sutki
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace