Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak tu TRAFIŁEŚ/AŚ (FORUM)
3 godzin(y) temu
Z dopka. Jak odszedł stamtąd Escobar i powstało to forum to ja także stamtąd się zwinąłem.
2 godzin(y) temu
Trafiłem tu przeglądając opinie na hypku o cwellabo.scam gdzie wytrząsał się właśnie nad Esco.
Zawitałem więc na forum Esco.
Porownałem stan psychiczny osób stojących za oba sklepami.
Cwellabo sprawiłał wrażenie stimiarza, który większość postów pisze zdaje się pod wpływem alfowej paranoi.
Do postów Esco, który sprawiał wrażenie gościa zaangażowanego w biznes, a nie toczenie bezcelowej wojny z konkurencją, pisał zwięźle i na temat ograniczając swoje wypowiedzi do minimum.
Poza tym forum jest wyjątkowo przejrzyste. Moderacja jest aktywna i można się z nią bez problemu porozumieć.
Poza tym atmosfera tutaj jest dokładnie taka, jaka powinna być.
Poznałem wielu zajebistych ludzi.
No cóż.. Jest sikalafą.
Zawitałem więc na forum Esco.
Porownałem stan psychiczny osób stojących za oba sklepami.
Cwellabo sprawiłał wrażenie stimiarza, który większość postów pisze zdaje się pod wpływem alfowej paranoi.
Do postów Esco, który sprawiał wrażenie gościa zaangażowanego w biznes, a nie toczenie bezcelowej wojny z konkurencją, pisał zwięźle i na temat ograniczając swoje wypowiedzi do minimum.
Poza tym forum jest wyjątkowo przejrzyste. Moderacja jest aktywna i można się z nią bez problemu porozumieć.
Poza tym atmosfera tutaj jest dokładnie taka, jaka powinna być.
Poznałem wielu zajebistych ludzi.
No cóż.. Jest sikalafą.