Czy jesteś trzeźwy?
12.08.2026, 01:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.08.2026, 01:35 przez Konwalia2568.)
Nie pije alko od września, niczego nie biorę od końcówki czerwca. Teoretycznie jestem więc zawsze trzeźwa. Gdy się czuję dobrze, to nawet więcej niż trzeźwa 😍. Za to gdy jestem przytłoczona, to pisze jak potłuczona i najebana w chuj, jakbym sobie podała alko przez IV 🦋💉
12.08.2026, 08:07
Ja tam wypije jakieś piwko od czasu do czasu, plus benzo jakieś czasem, ale teraz jestem trzeźwy jak świnią
25.08.2026, 18:01
Piwa nie pije od wczoraj , dziś też raczej nie . Benzo mam rolki ale nie biorę ich wogole , siedzę jaram weed i jest spoko nie licząc bólu płuc 😂
Zajebałem 5mg relanium zaaltwi3m3 sprawy w urzędzie potem 10mg i perłą potem znów 10 mg i perłą i już jest przyjemnie . Kupiłem 0.7 stocka jebne zaraz znów 10 mgi się napije parę shotow to już mnie rozjebie do końca 🤣 jakpluca pozwala buh wleci na to kali ale to na końcu.
Zajebałem 5mg relanium zaaltwi3m3 sprawy w urzędzie potem 10mg i perłą potem znów 10 mg i perłą i już jest przyjemnie . Kupiłem 0.7 stocka jebne zaraz znów 10 mgi się napije parę shotow to już mnie rozjebie do końca 🤣 jakpluca pozwala buh wleci na to kali ale to na końcu.
Trzeźwiutki niczym niemowle
ale pracuje nad tym uzupełniam powoli lodówkę aby na weekend bylo w czym wybierać ,a że nigdzie na weekend sie nie wybieram zostaie w domu to niejedno somersby 4sure skończę które przyprawie hexem bo dzisiaj odbieram :]\_____
ale pracuje nad tym uzupełniam powoli lodówkę aby na weekend bylo w czym wybierać ,a że nigdzie na weekend sie nie wybieram zostaie w domu to niejedno somersby 4sure skończę które przyprawie hexem bo dzisiaj odbieram :]\_____

![[Obrazek: Plakat-haslo-propagandowe-agitka-slogan-...x70-B2.jpg]](https://i.postimg.cc/zvGbcmLp/Plakat-haslo-propagandowe-agitka-slogan-w-PRL-bez-ramy-50x70-B2.jpg)