Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Propozycje na konkursy
20.06.2026, 01:26
Cs byłby najlepszy ze względu na chyba najmniej kontrolowany voice chat wśród gier (alternatywnie można pisać na czacie). Ktoś bardziej zaawansowany mógłby postawić serwer z mechanikami 1 z 10, chociaż na pewno są dostępne mapy z warsztatu w podobnym motywie. Można zadać wiele quizowych pytań dotyczących znajomości substancji, ja tu widzę mega potencjał
. Pytanie typu "*crack*crack* jest dźwiękiem kojarzonym z jaką substancją?" "Kiedy zbanowano sklepy z dopalaczami w Polsce". Tylko niech ktoś ułoży faktycznie sensowne pytania i odpowiedzi z uwzględnieniem na możliwe alternatywne opcje.
Csa można pobrać za darmo na nowym koncie steam tak dla minimum prywatności. Tutaj osoby z faktycznie trochę większą wiedzą mogłyby się wykazać przy trudniejszych pytaniach o profil działania konkretnej substancji itp.
. Pytanie typu "*crack*crack* jest dźwiękiem kojarzonym z jaką substancją?" "Kiedy zbanowano sklepy z dopalaczami w Polsce". Tylko niech ktoś ułoży faktycznie sensowne pytania i odpowiedzi z uwzględnieniem na możliwe alternatywne opcje. Csa można pobrać za darmo na nowym koncie steam tak dla minimum prywatności. Tutaj osoby z faktycznie trochę większą wiedzą mogłyby się wykazać przy trudniejszych pytaniach o profil działania konkretnej substancji itp.
20.06.2026, 14:13
Widzę tu kilka problemów.
Mianowicie komu chciałoby się to organizować.
A jeżeli już komuś by się chciało, to jak to już w naszej polskiej mentalności bywa "nie zna nic".
Poza tym nie każdy posiada PC, który obsłuży taką grę przynajmniej w 60 klatkach.
Ale pomysł jest supcio. Ja popieram.
Mianowicie komu chciałoby się to organizować.
A jeżeli już komuś by się chciało, to jak to już w naszej polskiej mentalności bywa "nie zna nic".
Poza tym nie każdy posiada PC, który obsłuży taką grę przynajmniej w 60 klatkach.
Ale pomysł jest supcio. Ja popieram.
W kielni zero, a kielon napełnia się
21.06.2026, 06:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.06.2026, 06:45 przez DannyDeVito.)
Kurcze napisalem ladnt post i mi zawisilo whonixa.
Poprzedni post do usuniecia. @Moderacja prosna o wczyszczenie.
Nie ma problemu zebt serwerowo pograc, nie musza byc to przeciez nowosci. Bez problemu postawic moge serwery dedykowane do:
Unreal Tournament
Unreal Turnament 2004
Quake 3
Mozna podpiac mutatory np instagib z freezem. W skrocie tylko rail i snajpa+ trafiony moze zostac rozmorozont przez czlonka druzynt. Taki element urozmaicajcy odrobine taktycznie instagiba.
Titanfall 2 mozna grac na ich serwrach.
I mam dwie opcje dla osob nie lubujacych sie za bardzo w fpsach.
Dont Starve Toegether - zajebisty surwiwial i siciowo sie gra jeszcze lepiej, jest mega beka.
Standardowo do 8 osob z modem z warsztatu steam ale mozna postawic dedykowany serwer w zalezonoscio mocy od 20 do 64 graczy.
I trzecia opcja to nowoc https://store.steampowered.com/app/47046...CHAMELEON/ Hide and Seek za 30cbln sprzedal sie w 5mln kopiach
.
Poprzedni post do usuniecia. @Moderacja prosna o wczyszczenie.
Nie ma problemu zebt serwerowo pograc, nie musza byc to przeciez nowosci. Bez problemu postawic moge serwery dedykowane do:
Unreal Tournament
Unreal Turnament 2004
Quake 3
Mozna podpiac mutatory np instagib z freezem. W skrocie tylko rail i snajpa+ trafiony moze zostac rozmorozont przez czlonka druzynt. Taki element urozmaicajcy odrobine taktycznie instagiba.
Titanfall 2 mozna grac na ich serwrach.
I mam dwie opcje dla osob nie lubujacych sie za bardzo w fpsach.
Dont Starve Toegether - zajebisty surwiwial i siciowo sie gra jeszcze lepiej, jest mega beka.
Standardowo do 8 osob z modem z warsztatu steam ale mozna postawic dedykowany serwer w zalezonoscio mocy od 20 do 64 graczy.
I trzecia opcja to nowoc https://store.steampowered.com/app/47046...CHAMELEON/ Hide and Seek za 30cbln sprzedal sie w 5mln kopiach
.
Patrz Komu Ufasz