Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pies służbowy znalazł narkotyki w sejfie.
7 godzin(y) temu
Policyjny pies służbowy Nel pomógł kryminalnym zabezpieczyć znaczne ilości narkotyków podczas akcji wymierzonej w przestępczość narkotykową. Cztery osoby usłyszały zarzuty, a dwie decyzją sądu trafiły do tymczasowego aresztu. Kryminalni ze Starogardu Gdańskiego zatrzymali cztery osoby podejrzane o posiadanie i wprowadzanie do obrotu znacznych ilości narkotyków. W akcji kluczową rolę odegrał policyjny pies Nel, który wskazał miejsca ukrycia zakazanych substancji. Do zatrzymań doszło 31 lipca w Kleszczewie Kościerskim. Policjanci zatrzymali do kontroli samochód marki Chrysler, którym podróżowało trzech mieszkańców powiatu starogardzkiego w wieku od 31 do 37 lat. W aucie znaleziono marihuanę, amfetaminę oraz mefedron. Na miejsce wezwano psa służbowego wyspecjalizowanego w wyszukiwaniu narkotyków. Nel szybko wskazała reklamówkę z marihuaną ukrytą w samochodzie. Podczas przeszukania mieszkania jednego z zatrzymanych wywęszyła także sejf, w którym znajdowały się kolejne narkotyki oraz precyzyjna waga. Funkcjonariusze zabezpieczyli również biały proszek leżący na talerzu w kuchni. W torebce 29-letniej kobiety obecnej w mieszkaniu znaleziono marihuanę.Narkotyki rekreacyjne
Zarzuty usłyszały cztery osoby. Wobec 29-letniej kobiety oraz 37-letniego mieszkańca gminy Zblewo zastosowano dozór policyjny. Dwaj pozostali mężczyźni, w wieku 31 i 37 lat, decyzją sądu zostali tymczasowo aresztowani na trzy miesiące. Podejrzani odpowiedzą za posiadanie oraz wprowadzanie do obrotu znacznych ilości narkotyków. Grozi im od 2 do 12 lat pozbawienia wolności.
Źródło : https://www.kryminalki.pl/artykul/34289%...q5b6Sz5fZw
Zarzuty usłyszały cztery osoby. Wobec 29-letniej kobiety oraz 37-letniego mieszkańca gminy Zblewo zastosowano dozór policyjny. Dwaj pozostali mężczyźni, w wieku 31 i 37 lat, decyzją sądu zostali tymczasowo aresztowani na trzy miesiące. Podejrzani odpowiedzą za posiadanie oraz wprowadzanie do obrotu znacznych ilości narkotyków. Grozi im od 2 do 12 lat pozbawienia wolności.
Źródło : https://www.kryminalki.pl/artykul/34289%...q5b6Sz5fZw
Skoro zaśmiecasz juz nasze szanowne forum tymi policyjnymi histloryjkami to załóż temat i tam je wszystkie wrzucaj bedzie czyściej i przejrzyściej na głównej tak jak to bylo dotychczas przed twoimi wklejkami
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
4 godzin(y) temu
( 5 godzin(y) temu)GlasshanD napisał(a): Skoro zaśmiecasz juz nasze szanowne forum tymi policyjnymi histloryjkami to załóż temat i tam je wszystkie wrzucaj bedzie czyściej i przejrzyściej na głównej tak jak to bylo dotychczas przed twoimi wklejkami
Nie zaśmiecam, tylko wrzucam newsy na temat w odpowiedni dział, bo właśnie od tego jest. Posty są akceptowane. Rozumiem że widzisz w tym jakiś problem, bo może Cię to nie interesować.Czy do Horsi też miałeś jakieś ale ze pisze kilka wiadomości ze świata dziennie ?
4 godzin(y) temu
Ostatni raz proszę i zwracam uwagę:
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' (opcja ta znajduje się w każdym wątku na samym dole) lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa. Jeszcze raz zignorujesz moją prośbę i na konto zostanie nałożona tygodniowa blokada na pisanie postów.
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' (opcja ta znajduje się w każdym wątku na samym dole) lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa. Jeszcze raz zignorujesz moją prośbę i na konto zostanie nałożona tygodniowa blokada na pisanie postów.
3 godzin(y) temu
Skittles
Choc mogles to tak odebrać W żadnym wypadku nie mam nic do tego typu newsów chodziło mi jedynie o to że artykuły ktire sa scisle ze sobą związane tematycznie moglby byc wrzucane do jednego tematu
Typu
Raport z akcji
Zdemaskowani
Z kronik policyjnych
Gdzie latwo byłoby je wszystkie można przejrzeć, poczytać.
Reasumując jesli uraziłem cxy cis w tum stylu to przepraszam
Nie bylo to moim celem
Choc mogles to tak odebrać W żadnym wypadku nie mam nic do tego typu newsów chodziło mi jedynie o to że artykuły ktire sa scisle ze sobą związane tematycznie moglby byc wrzucane do jednego tematu
Typu
Raport z akcji
Zdemaskowani
Z kronik policyjnych
Gdzie latwo byłoby je wszystkie można przejrzeć, poczytać.
Reasumując jesli uraziłem cxy cis w tum stylu to przepraszam
Nie bylo to moim celem
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
3 godzin(y) temu
Rozumiem, dziękuję dostosuje się do tego.
Jest wszystko w porządku GlasshanD. Właściwie to masz rację. Nie będę już spamował tymi newsami. Pozdro
Jest wszystko w porządku GlasshanD. Właściwie to masz rację. Nie będę już spamował tymi newsami. Pozdro