Jak tu TRAFIŁEŚ/AŚ (FORUM)
04.08.2026, 19:12
Mój dobry znajomy polecił mi to forum. Zawitałem u was po tym jak dostałem 2 bana za opisanie konkretnej recenzji jednego sklepu z tamtego gówno forum ( kmwtw) i po tym jak utopiłem znaczną ilość pieniędzy.
04.08.2026, 22:48
Przyciągnął mnie zapach klefa
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
05.08.2026, 08:57
Szukałem stron z kryształami aby wzbogacic uzupełnić babciną
kolekcje i ta wydala mi sie najtrafniejsza ..babcia tak i ja nie zawiedliśmy sie :]\___
kolekcje i ta wydala mi sie najtrafniejsza ..babcia tak i ja nie zawiedliśmy sie :]\___
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
09.10.2026, 09:23
Babcia poleciła mi swoje koło koło gospodyń wiejskich i to forum powiedziała abym sobie wybral to wybrałem :]\___
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
3 godzin(y) temu
Jak już pisałem to bardzo długa i fantastyczna historia która znają nieliczni z tutejszego forum, ale Sergiusz mógłby się domyślić i urzytkownicu dupka xD
Poszedłem tam gdzie poznalem moderatorów i osoby z którymi najlepiej mi się zżylo. A teraz jestem bo nie będę na spierdolonym forum od Pana Sergiusza kłamstw i cenzury tolerował.
Poszedłem tam gdzie poznalem moderatorów i osoby z którymi najlepiej mi się zżylo. A teraz jestem bo nie będę na spierdolonym forum od Pana Sergiusza kłamstw i cenzury tolerował.
Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare