Pregabalina
11.05.2026, 21:49
Po testach rzeczywiście 300-900mg pregaby jest pobudzające. Mój inny odbiór substancji zapewne był spowodowany tym, że była stałym lekiem w trakcie większości ekscesów z nią. Obecnie od ponad roku przestałem brać ją jako medykament i miałem długą przerwę od tripów pregabalinowych i no zdecydowanie działa pobudzającego przy takich dawkach.
09.08.2026, 11:06
W kryminale kupowałem prege pod nazwą Egzysta. 10 tabletek kupowałem za mały tytoń ( 13zl ). Jednak ja stosowałem to inaczej waliłem 10 sztuk popijałem kawa i po 30 minutach wchodził zajebisty stan. Fajna bania ogólnie miałem chęci do rysowania obrazów i rozwiązywania krzyżówek ogólnie fajnie się prowadziło po tym bajere. Po większej dawce uruchamiał się stan wymiotny jednak jak to skontrolowałes to 7 niebo jak na warunki zamknięty w 4 ścianach. Gastro też było grube
15.08.2026, 08:03
ja pregabe biorę parę lat i czuję się po niej dobrze. dawki ok 600mg dawają chęć do życia,czasem 750 mg zarzucam. lek jest dla mnie pozytywny.
Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
31.08.2026, 21:57
Opierdoliłem tyle pręgi, że nie policze
. Czasami były stany że się spałem na podłodze w biurze z PC. Zasypiałem na fotelu przed PC jak jakiś zjeb. I najgorsze po tych dawkach mam dosłownie wycięte kilka miesięcy z pamieci - gorzej niż po benzo uwierzcie - takze uważajcie na tą substancję. Najlepsze jest to, że można ogarnąć bez problemu. Zainterensowani PRIV.
. Czasami były stany że się spałem na podłodze w biurze z PC. Zasypiałem na fotelu przed PC jak jakiś zjeb. I najgorsze po tych dawkach mam dosłownie wycięte kilka miesięcy z pamieci - gorzej niż po benzo uwierzcie - takze uważajcie na tą substancję. Najlepsze jest to, że można ogarnąć bez problemu. Zainterensowani PRIV.
Patrz Komu Ufasz